Mina produkter

Logga in för att följa kategorier och för att få genvägar i denna meny
avbryt
Visar resultat för 
Visa  endast  | Sök istället efter 
Menade du: 

(uppdaterad av Mita Jonsson CONTENT PRODUCER ‎2020-11-30 14:55 )
 • 13 Svar
 • 5 gilla
 • 8610 Visningar

För alla företag som vill kunna arbeta i sitt Visma Lön på distans har vi en lösning för. Via en molnserver från vår partner IT-stöd kan du använda Visma Lön precis som om du hade suttit på kontoret. Har du fler program från oss kan du ha alla dina program i denna lösning. Det är dessutom smidigt för dig som tycker det är svårt att installera nya versioner, eller ta säkerhetskopior på ditt företag - detta hanteras av molntjänsten.

 

I samband med Corona har det blivit ett ökat behov av att arbeta på distans och tillsammans med IT-stöd finns ett enkelt sätt att använda Visma Lön i “molnet”. Molnservertjänsten har funnits och utvecklats i över 10 år och är speciellt anpassad för våra program. I dagsläget använder över 2000 användare denna lösning för att kunna arbeta på distans. 

 

 • Det går snabbt att komma igång
 • Fungerar att ansluta till Visma Lön från PC, Mac eller surfplatta
 • Programmet uppdateras automatiskt till senaste versionen och backup tas kontinuerligt i bakgrunden 
 • Support av IT-stöds supporttekniker ingår 

 

Första månaden för tjänsten är kostnadsfri och det är inte heller något bindnings- eller uppsägningstid. Gå till IT-stöds sida för att komma igång redan idag. 

Kommentarer
Fd medlem
Inte tillämpbar
( ‎2020-03-26 10:06 )

Äntligen tänkte jag och vi korkade nästan upp champagnen! Ivrigt klickar jag vidare men snart förstår jag att Visma inte erbjuder ett uppdaterat modernt program utan vad man egentligen erbjuder är en ny IT leverantör. På vår organisation använder vi redan en remote desktop-lösning. Det har varit enda alternativet vi funnit för att vara flera användare i programmet. Visma Lön är för övrigt enda anledningen till varför vi behöver betala för denna tilläggstjänst. Jag tycker ni bör ta inspiration av SoftOne som för något år sedan uppdaterade sin tjänst och helt sonika la den i molnet. Det krävdes en flytt av data men vi betalar inget extra för deras uppdatering. Ni har redan en kundtjänst i toppklass. Med en smidig onlinetjänst skulle ni kunna bli svårslagna!

Anna Svensson
CONTENT PRODUCER

Hej!

Det är verkligen inte meningen att du ska missa ett tillfälle att fira - i de här tiderna bör man ta varje chans man får! 

 

Vi jobbar just nu med ett webbaserat löneprogram. Det är mycket som ska fixas med och vi vill ju sjävklart att det ska vara om möjligt ännu bättre och enklare att jobba i än Visma Lön. Jag vågar inte säga något om när i tiden det kan finnas tillgängligt men vill iaf säga att vi jobbar på det!

 

Ta hand om dig!

Fd medlem
Inte tillämpbar

Tack för svar! Jag håller tummarna för att ert nya webbaserade program blir bra och kommer snart! 

PelleWidell
UTFORSKARE

Kan avslöja att det snart kommer en webbaserad Visma lön som bygger på Vismalön och dess API från en av Vismas utvecklarpartners. 😉

LLredovisning
NY MEDLEM

Hej,

 

Snart ett år sedan denna tråden startade och jag undrar vad "snart" betyder :). Jobbar i MAC miljö och önskar att en webbaserad tjänst som inte behöver ansluta till min redan installerade version utan jag vill ersätta mitt installerade program :).

När i tiden kommer detta? Funderar annars starkt tyvärr på att byta. Det vill jag helst inte då jag gillar Visma layouten. 

Anna Svensson
CONTENT PRODUCER

Hej!

 

Som vi skrivit tidigare arbetar vi för fullt med att utveckla det nya webbaserade löneprogrammet. Vi är inne i en pilotfas där några befintliga kunder testar programmet och ger input på flöden och funktioner. Pilotfasen kommer pågå några månader till och vi utvärderar löpande men kan tyvärr i dagsläget inte säga något releasedatum. 

Jag lovar att uppdatera när vi vet mer!

 

/Anna

Fd medlem
Inte tillämpbar

Hej!

Ytterligare några månader har gått. Är ni i slutfasen så detta är strax tillgängligt? Eller måste vi söka annan lösning nu när vi ska bli fler användare i Visma Lön 600. 

Kommer den nya lanseringen funka på samma sätt som Visma E-ekonomi.... att båda kan vara inne och jobba samtidigt, eller hur är tanken? 

 

Med vänliga hälsningar

Susanne 

Anna Svensson
CONTENT PRODUCER

Hej Susanne!

 

Vi jobbar på och är fortfarande i pilotfasen. Tro mig: vi längtar likamycket som ni!

Det kommer fungera som Visma eEkonomi med fler användare som kan arbeta samtidigt.

 

/Anna

 

P.S Visma Lön 600 är också ett program för flera användare, även om det är lokalt installerat. D.S

Anna Svensson
CONTENT PRODUCER

Igår kom äntligen löneprogrammet på webben: Visma Lön Smart! 🎉

 

 • Digital tidsredovisning för de anställda eller direkt i löneprogrammet för löneadministratören
 • Lönebesked till appen Lön Anställd eller Kivra
 • Smarta kopplingar bland annat med Skatteverket
 • Automatisk bokföring i Visma eEkonomi om du använder det programmet.

 

Här i forumet har jag gjort två uppdateringar Webbaserad lönehantering när den är som bäst » och för redovisningsbyrån: Nyhet :Visma Lön Smart! »

 

Du hittar all information på vismaspcs.se »

 

/Anna 😊

 

Fd medlem
Inte tillämpbar

Höga förhoppningar igen men platt fall. Programmet verkar ju jätteintressant men då ni inte har löst det med konvertering från VIsma Lön så att en automatiskt kan flytta uppgifterna känns det inte så attraktivt tyvärr. 

Anna Svensson
CONTENT PRODUCER

@Fd medlem det var inte min mening att höja dina förhoppningar! 

I denna första version så har vi inte någon migrering från våra andra löneprogram.  I Visma Lön Smart kan man registrera de anställda och ange ingångsvärden för att få in uppgifterna från sitt tidigare system.

Migrering är något vi jobbar på och jag ser till att uppdatera när jag har mer info att ge.

 

/Anna

 

P.S Du har rätt det är ett jätteintressant program! 🙂 D.S

Hej!

Vi använder oss i dagsläget av Visma Lön 600 vilket är installerad på server och nås via fjärrskrivbord. Läser ovan och undrar nu om ni har någon helt molnbaserad tjänst som kan ersätta det eller om vi även i fortsättningen får hålla oss till en serverlösning?

/andreas

Anna Svensson
CONTENT PRODUCER

Hej @andreasholistic !

För ett löneprogram i molnet rekommenderar vi Visma Lön Smart. Kontakta gärna mina kollegor på 0470-706160 för att få mer information.

Annars är det som du säger antingen serverlösning som ni kör eller som vi tipsar om i tråden med IT-stöds lösning.

Mvh

Anna