Mina produkter

Logga in för att följa kategorier och för att få genvägar i denna meny
avbryt
Visar resultat för 
Visa  endast  | Sök istället efter 
Menade du: 

(uppdaterad av Agnes Ohrling COMMUNITY MANAGER ‎2022-10-21 10:07 )
  • 3 Svar
  • 1 gilla
  • 12407 Visningar

Du har nyligen fått information om att idéhanteringen från och med den 1a Nytt datum: 5e april 2022 kommer att flyttas från forumet och in till respektive produkt. I och med detta kommer idéflikarna att tas bort. Har du missat att ta del av informationen kring nedstängningen samt anledningen bakom detta kan du läsa mer i inlägget Förflyttning av idéhanteringen. 

 

Hanteringen kommer i mångt och mycket fungera på ett liknande sätt i alla produkter, men kan se lite olika ut när det kommer till utförande och layout. Störst skillnad i layout ser ni mellan våra webbaserade och lokalt installerade program. Nedan bifogar jag en kort bild och beskrivning av respektive produkt samt hur ni går tillväga för att lämna era förslag.Webbaserade tjänster: 

Visma eEkonomi 

Visma eekonomi önskemål.PNG

I Visma eEkonomi finns det en knapp längst ned på sidopanelen som heter Feedback och förslag. Klickar du på den knappen kommer du till förslagssidan i Visma eEkonomi. Tryck sedan på den gröna knappen Lämna förslag. Du kommer då att länkas vidare till ett formulär där du kan lämna ditt önskemål. Visma Lön Smart 

Lön Smart önskemål.PNG

Samma lösning som Visma eEkonomi. Klicka på knappen längst ned på sidopanelen som heter Feedback och förslag. Klickar du på den knappen kommer du till förslagssidan i Visma Lön Smart. Tryck sedan på den gröna knappen Lämna förslag. Du kommer då att länkas vidare till ett formulär där du kan lämna ditt önskemål. 

 

Visma Tid Smart 

image (9).png

 

I Visma Tid Smart klickar du på lampan nere till höger och sedan klickar du på Feedback och förslag. Du kommer då att länkas vidare till ett formulär där du kan lämna ditt önskemål. 

 

Visma Advisor

Visma Advisor önskemål.PNG

Samma lösning som Visma eEkonomi m.fl. Klicka på knappen längst ned på sidopanelen som heter Feedback och förslag. Klickar du på den knappen kommer du till förslagssidan i Visma Advisor. Tryck sedan på den gröna knappen Lämna förslag. Du kommer då att länkas vidare till ett formulär där du kan lämna ditt önskemål. 

 

Visma Ekonomiöversikt

Ekonomiöversikt - önskemål.PNG

Liknande lösning som Visma eEkonomi m.fl. Knappen för feedback och förslag är till skillnad från i Visma eEkonomi lokaliserad uppe till höger på headern av programmet. Klicka på förslagsknappen uppe till höger. När du gör det kommer du att länkas vidare till ett formulär likt i Visma eEkonomi där du kan lämna ditt önskemål. Visma Skatt & Bokslut Pro

Visma Skatt & Bokslut pro.PNG

Samma lösning som Visma Ekonomiöversikt. Klicka på knappen för feedback och förslag uppe till höger på headern av programmet. Du länkas då vidare till ett formulär där du kan lämna ditt önskemål. 

 

Visma Lön Anställd 

Visma Lön Anställd - Önskemål.PNG

Samma lösning som Visma eEkonomi m.fl. Klicka på knappen längst ned på sidopanelen som heter Feedback och förslag. Klickar du på den knappen kommer du till förslagssidan i Visma Lön Anställd. Tryck sedan på den gröna knappen Lämna förslag. Du kommer då att länkas vidare till ett formulär där du kan lämna ditt önskemål.

 

Lokalt installerade program

Visma Administration 

Visma Administration önskemål.PNG

I Visma Administration finns en knapp som heter Förbättringsförslag lokaliserad en bit till höger om mitten av programmets header. Klicka på knappen och du länkas vidare till ett formulär där du kan lämna ditt önskemål.  

 

Visma Lön 300/600

Visma Lön - önskemål.PNG

Samma lösning som i Visma Administration. Klicka på knappen Förbättringsförslag som länkar dig vidare till ett formulär där du kan lämna ditt önskemål. 

 

Visma Skatt 

Visma Skatt.PNG

Samma lösning som i Visma Administration m.fl. Klicka på knappen Förbättringsförslag som länkar dig vidare till ett formulär där du kan lämna ditt önskemål.  

 

Visma Bokslut

Visma Bokslut önskemål.PNG

Samma lösning som i Visma Administration m.fl. Klicka på knappen Förbättringsförslag som länkar dig vidare till ett formulär där du kan lämna ditt önskemål.  

 

*Värt att notera är att du inte måste använda dig av ett Google-konto för att lämna ditt förslag.  I formuläret står det Logga in följt av *obligatorisk men det är inte obligatoriskt att varken ha ett Google-konto och/eller vara inloggad för att kunna fylla i formuläret.  

 

Vi använder oss av Googles formulär-lösning i idéhanteringen och det som händer om du har ett Google-konto och är inloggad är att det du fyller i formuläret sparas automatiskt. Vi kan tyvärr inte få bort texten obligatorisk utan det kommer med formuläret. Att lämna mejladress och att fylla i formuläret är dock helt valfritt och kan göras oavsett om du har ett Google-konto eller inte. 

 

Vi ser fram emot att ta del av alla era idéer och förslag! 

 

Kommentarer
Brunoborgs1
NY MEDLEM

Hej

Var hittar man idéhanteringen i Visma webbshop?

Mvh Joakim

Agnes Ohrling
COMMUNITY MANAGER

Hej Joakim! 

 

Tack för att du skriver in! För tillfället har vi ingen idéhantering på plats i Visma Website/Webshop, men vi jobbar på det och hoppas att ha det på plats inom en snar framtid. Jag återkopplar här i tråden igen och uppdaterar inlägget så fort den är på plats. 

 

Hoppas detta hjälpte i din fråga. 

 

Önskar dig en fin dag och en (snart) fin helg 🙂 

 

/Agnes 

 

 

Tinna Gunnarsson
MODERATOR
(uppdaterad av Tinna Gunnarsson MODERATOR ‎2022-07-14 13:04 )

Hej @Brunoborgs1 

Nu har vi idéhantering på plats även i Visma Website/Webshop. Här har du möjlighet att lämna feedback direkt till våra utvecklare.
Detta gör du via menyraden längst upp till höger (se bild) och sedan länkas du vidare till ett formulär där du kan skicka in dina synpunkter.

 

webshop.PNG

Ha en fortsatt fin eftermiddag!

//Tinna