Mina produkter

Logga in för att följa kategorier och för att få genvägar i denna meny
avbryt
Visar resultat för 
Visa  endast  | Sök istället efter 
Menade du: 

(uppdaterad av Tinna Gunnarsson MODERATOR ‎2024-05-03 13:02 )
  • 0 Svar
  • 0 gilla
  • 554 Visningar

Vill du dela med dig av en bra idé? Så fungerar idehanteringen i din produkt 

Vi är oerhört tacksamma för att ni, våra kunder, är så bjussiga och stöttar oss i vårt arbete att utveckla de bästa produkterna och tjänsterna vi bara kan. Så här gör du för att lämna ett förbättringsförslag för din produkt direkt till vår utvecklingsavdelning. 

 

Webbaserade tjänster: 

Visma eEkonomi

eekonomi.png

 

I Visma eEkonomi finns knappen Feedback och förslag längst ned på sidopanelen. Klicka på den för att komma till förslagssidan där du trycker på knappen Lämna förslag och fyller i dina önskemål i formuläret.

Visma Lön Smart och Lön Direkt

Lön Smart.png

 

I Visma Lön Smart och i Lön Direkt finns knappen Feedback och förslag längst ned på sidopanelen. Klicka på den för att komma till förslagssidan där du trycker på knappen Lämna förslag och fyller i dina önskemål i formuläret.

Visma Tid Smart

 

Tid Smart.png 

I Visma Tid Smart klickar du på lampan nere till höger och sedan klickar du på Feedback och förslag. Du länkas då vidare till ett formulär där du kan lämna ditt önskemål. 

 

Visma Advisor

Visma Advisor.png

I Visma Advisor finns knappen Feedback och förslag längst ned på sidopanelen. Klicka på den för att komma till förslagssidan där du trycker på knappen Lämna förslag och fyller i dina önskemål i formuläret.

 

Visma Ekonomiöversikt

Ekonomiöversikt.png

I Visma Ekonomiöversikt lämnar du förslag via knappen Feedback och förslag uppe till höger i programmets header. Klicka på den för att öppna förslagssidan. Där trycker du på knappen Lämna förslag och fyller i dina önskemål i formuläret.

 

Visma Skatt och Bokslut Pro

VSBP.png

 

I Visma Skatt och Bokslut Pro lämnar du förslag via knappen Feedback och förslag uppe till höger i programmets header. Klicka på den för att öppna förslagssidan. Där trycker du på knappen Lämna förslag och fyller i dina önskemål i formuläret.

 

Visma Lön Anställd

VLA.png

I Visma Lön Anställd finns knappen Feedback och förslag längst ned på sidopanelen. Klicka på den för att komma till förslagssidan där du trycker på knappen Lämna förslag och fyller i dina önskemål i formuläret.

Visma Webshop och Visma Website

webshop.png

I Visma Website/Webshop lämnar du önskemål i menyraden längst upp till höger och sedan länkas du vidare till ett formulär.

Lokalt installerade program

Visma Administration

Admin.png

  

I Visma Administration finns knappen Förbättringsförslag strax till höger om mitten av programmets header. Klicka på knappen och du länkas vidare till ett formulär där du kan lämna ditt önskemål.  

 

VIsma Lön 300/600 

Lön.png

 

I Visma Lön 300/600 finns knappen Förbättringsförslag strax till höger om mitten av programmets header. Klicka på knappen och du länkas vidare till ett formulär där du kan lämna ditt önskemål.  

 

Visma Skatt 

skatt.png

 

I Visma Skatt finns knappen Förbättringsförslag strax till höger om mitten av programmets header. Klicka på knappen och du länkas vidare till ett formulär där du kan lämna ditt önskemål.  

 

Visma Bokslut

bokslut.png

I Visma Bokslut finns knappen Förbättringsförslag strax till höger om mitten av programmets header. Klicka på knappen och du länkas vidare till ett formulär där du kan lämna ditt önskemål. 

 

Dina idéer och förslag är värdefulla för oss!

 

Medverkande