Mina produkter

Logga in för att följa kategorier och för att få genvägar i denna meny
avbryt
Visar resultat för 
Visa  endast  | Sök istället efter 
Menade du: 

(uppdaterad av Joanna Norlander APPLICATION SPECIALIST ‎2023-06-14 15:50 )
  • 0 Svar
  • 1 gilla
  • 2315 Visningar

Visste du om att du som kund i Tid Pro har tillgång till en digital lagringsplats för dina avtal? Häng med på en rundtur i modulen nedan!

Arbetar du idag i Tid Smart? Då kan du prova Tid Pro kostnadsfritt under 30 dagar genom att välja Fler funktioner nere till vänster i sidomenyn.

 

Du når modulen via Avtal i sidomenyn. Om du inte har tillgång till denna kan det bero på att modulen inte är aktiverad, i så fall aktiverar du via Inställningar - Generellt- Företagsinställningar.

 

Med avtalsmodulen får du:

- en digital lagringsplats för alla dina avtal

- funktion för att ställa in bevakningsdatum för att hålla koll på om avtal behöver förnyas

- tillgång till digital e-signering

 

När du är inne i avtalsmodulen väljer du Lägg till avtal uppe till höger för att lägga till ett nytt avtal.

Nytt avtal.png

Du får nu ange vilken typ av avtal som du vill ladda upp, vem som ska vara motpart i avtalet samt ytterligare information om avtalet såsom startdatum och avtalslängd. Du kan även lägga till ett bevakningsdatum vilket underlättar för dig då du inte manuellt behöver hålla koll på när ett avtal är på väg att löpa ut. 

 

När avtalet är skapat är det dags att ladda upp filen för avtalet på fliken Filer. Vi rekommenderar att du använder filformatet PDF då du kan skicka dessa för digital signering. Du påbörjar en ny signering genom att klicka på symbolen för detta:

Starta signering.png

 

Du kan nu skicka avtalet för e-signering snabbt och enkelt! Vill du läsa mer om hur e-signering fungerar gör du detta i tråden Få ett smidigare arbetsflöde med digital signering.

 

Det här tipsets innehåll har verifierats och uppdaterats av Visma Spcs 23-06-14