Mina produkter

Logga in för att följa kategorier och för att få genvägar i denna meny
avbryt
Visar resultat för 
Sök istället efter 
Menade du: 
  • 0 Svar
  • 0 gilla
  • 217 Visningar

Känner du till att du nu kan massuppdatera dina kontakter och projekt? Detta underlättar om du exempelvis  har en nyanställd som du vill lägga till på en större mängd projekt. För enkelhetens skull kommer jag utgå från projekt i guiden nedan, men det är samma princip även för Kontakter.

 

För att uppdatera poster markerar du dessa till vänster i projektlistan och väljer Redigera:

Redigera.jpg

Är det så att du markerar den översta rutan i vänsterkolumnen kommer alla projekt på sidan att markeras. Om du markerar alla poster på en sida, men programmet känner av att det finns resultat på flera sidor kommer du få upp en fråga om du vill redigera Enbart markerade projekt (på första sidan) eller Hela urvalet (även de poster som finns på kommande sidor):

Redigera urval.jpg

 

När du valt Redigera kommer du in i redigeringsläget där du ser vilka projekt som du har valt, men du kan även nere till vänster välja Lägg till fler projekt om du vill lägga till ytterligare projekt till det redan befintliga urvalet:

Lägg till fler projekt.jpg

 

Om du är nöjd med urvalet klickar du på Fortsätt och du kommer nu in i läget där du ska välja vilka fält du vill uppdatera:

Fält att uppdatera.jpg

 

Vi har till höger valt de fält som vi upplever störst efterfrågan på att uppdatera, men klickar du på Visa Fler alternativ längre ned på högersidan får du upp fler alternativ.

 

När du väljer att Utföra ändringar får du upp en kontrollfråga om du vill uppdatera posterna och svarar du Ja så blir dina projekt uppdaterade med dina ändringar!