Mina produkter

Logga in för att följa kategorier och för att få genvägar i denna meny
avbryt
Visar resultat för 
Sök istället efter 
Menade du: 

(uppdaterad av Mita Jonsson CONTENT PRODUCER ‎2022-12-22 15:13 )
  • 0 Svar
  • 0 gilla
  • 836 Visningar

Nu har attestfunktionen fått sig ett lyft i Tid Smart/Pro! Nedan ger jag dig en genomgång i höjdpunkterna och hur du kan använda dessa i ditt attestflöde.

 

Bättre överblick:

Överlag har utseendet i attestfunktionen fått ett uppsving där fokuset har varit att ge dig som attesterare bättre överblick:

Överblick.jpg

Du kan enkelt se om de registrerade timmarna stämmer överens med den schemalagda tiden genom att dessa har olika utseende. Du hittar information om vad respektive färg innebär genom att klicka på Färgförklaringar.

 

Attestering i två steg:

En av de större förändringarna som gjorts är att det blivit enklare för dig som projektledare att attestera tiderna för projektet vilket har varit efterfrågat. Tidigare har du kunnat attestera tiderna via projektet, men den riktiga överblicken har saknats. 

 

För dig som vill arbeta med attestering i två steg så har du bättre möjligheter till detta med det nya utseendet där du som projektledare kan attestera tider för projektet, medan den som är attestansvarig attesterar hela periodens tider. Om du är projektledare har funktionen Attestera under rubriken Tid & Kvitton. Är du endast projektledare och inte attestansvarig så kommer du direkt in i vyn där du kan attestera dina projekt. Om du är både attestansvarig och projektledare eller att du är totalanvändare så har du två val uppe till höger där du kan välja att utgå från Rapportör eller Projekt:

Två steg.jpg

 

Smidigare arbetsflöde

Genom att drilla dig ned på en medarbetare kan du se registreringarna som gjorts , men du kan även välja att Expandera alla för att alla tidregistreringar ska visas vilket minskar antalet knapptryck:

Expandera alla.jpg

 

Är det så att du vill redigera en tidsregistrering så görs detta via pennan som vanligt:

Redigera.jpg

När du är klar med redigeringen återgår du till samma vy som du var på innan du påbörjade redigeringen.