Mina produkter

Logga in för att följa kategorier och för att få genvägar i denna meny
avbryt
Visar resultat för 
Sök istället efter 
Menade du: 

(uppdaterad av Cecilia Towner APPLICATION SPECIALIST ‎2022-05-13 08:21 )
  • 0 Svar
  • 1 gilla
  • 1458 Visningar

Vill du slippa att påminna de anställda om att skicka in utlägg och godkänna rapporter har du möjlighet att få hjälp med detta direkt i Visma Utlägg.

Under Organisation - Inställningar - Påminnelser har du möjlighet att göra inställningar just för det.

 

Här skapar du upp automatiska påminnelser som kan gå iväg vid ett specifikt tillfälle eller kan du ställa in ett fast intervall på varje dag, varje vecka, varannan vecka eller varje månad

 

Skapa en påminnelse 

När du ska skapa upp en mall för påminnelser gör du detta via Lägg till påminnelse.
Du ger din påminnelse en rubrik för din egen skull och skriver en meddelandetext vilket är den som syns när påminnelsen går iväg.
Ett exempel kan vara “Du får denna påminnelse då du har rapporter som inte är inskickade. Glöm inte att skicka in din rapport senast den 10:e varje månad”

 

När du har skrivit din meddelandetext sätter du ett datum att utgå från och sen väljer du om påminnelsen ska upprepas eller inte, för mitt exempel väljer jag intervallet varje månad och under Skicka till väljer jag Användare med ej inskickade rapporter.
Som datum hade det då passat att välja någon dag  före den 10:e så att de anställda får påminnelsen innan de behöver ha skickat in sina rapporter.

 

CeciliaTowner_0-1647600293723.png

På samma sätt kan du skapa upp ytterligare påminnelser som endast ska gå till Godkännare med rapportera på sin att-göra-lista.

 

Att få påminnelser

Under funktionen meddelanden i appen Visma Utlägg eller i webbläsaren ser användaren sina påminnelser med det meddelande du har valt att skapa. Användaren får även en påminnelse via mejl som länkar dem direkt till deras översikt.

 

Skärmklipp1.PNG         Skärmklipp.PNG

Du kan läsa mer om hanteringen av påminnelser i den skrivna hjälpen för tjänsten

Läs mer om Visma Utlägg:

Visma Utlägg på vismaspcs.se »


Vill du ha alla nyheter som publiceras i Visma Spcs forum direkt i din mejl? Prenumerera på Nyhetsfliken genom att klicka på de tre prickarna uppe till höger och välj Prenumerera. Du måste skapa en användare och vara inloggad för att kunna prenumerera.

 

 

 

 

Medverkande