Mina produkter

Logga in för att följa kategorier och för att få genvägar i denna meny
avbryt
Visar resultat för 
Sök istället efter 
Menade du: 
(uppdaterad av Marielle Westberg CONTENT PRODUCER ‎2021-05-06 10:21 )
  • 3 Svar
  • 1 gilla
  • 436 Visningar

Det finns idag möjlighet att arbeta med en bankkoppling tillsammans med Swedbank & Sparbankerna (exklusive Sparbanken Syd) där du har möjlighet att få in ditt kontoutdrag helt automatiskt till Visma eEkonomi. 

 

Vi jobbar just nu på att förbättra denna bankkoppling så du även ska få möjlighet att kunna hantera dina leverantörsbetalningar med mer automatik. Det innebär att du kommer kunna skicka dina betalningar från Visma eEkonomi direkt in till banken utan att behöva exportera och ladda upp några filer manuellt. 

 

Vi söker just nu pilotkunder som vill vara med och testa denna nya förbättrade bankkopplingen. Det gäller både dig som redan har en bankkoppling idag men även för dig som ännu inte aktiverat någon. 

 

Låter det intressant att får vara med och testa den nya lösningen? Då kan du anmäla dig som pilotkund via detta formulär

Vi kommer sedan ta kontakt med ett visst antal pilotkunder och då kommer mer information via mejl. 

 

Vi kommer även framöver uppdatera denna forumtråd löpande med status om var vi står i arbetet med den nya förbättrade bankkopplingen. 

Kommentarer
Numbers_and_Friends
VISMA CERTIFIERAD BYRÅ

Hur går arbetet med detta? 

När vi fick pilot-köra Nordeas lösning så tog det nog ca ett halvår innan det släpptes till alla, så ska vi räkna med att det tar tills årsskiftet innan detta är klart?

Nellie Karlsson
APPLICATION SPECIALIST

Hej!

 

Arbetet med att förbättra bankkopplingen går bra och framåt. Vi står fortfarande kvar i pilotfasen och det vi just nu testar av tillsammans med banken är främst aktiveringsflödet.

 

Utöver aktiveringsflödet så är det ett par saker till som vi vill förbättra och som kommer ingå i pilotfasen innan vi går vidare. De närmsta veckorna är nu avgörande för om vi kan ha ett färdig lösning innan eller efter sommaren.

 

Jag uppdaterar er löpande här i forumtråden om hur arbetet går.

 

Ha en fin dag!

Nellie Karlsson
APPLICATION SPECIALIST

Hej!

 

Just nu har vi fått in tillräckligt med anmälningar för att bli pilot till den förbättrade bankkopplingen.

 

Mer infomation och uppdatering och när bankkopplingen blir tillgänglig för samtliga kommer framöver.