Mina produkter

Logga in för att följa kategorier och för att få genvägar i denna meny
avbryt
Visar resultat för 
Sök istället efter 
Menade du: 

(uppdaterad av Marielle Westberg CONTENT PRODUCER ‎2022-05-19 11:16 )
  • 0 Svar
  • 2 gilla
  • 2579 Visningar

Så här ser du till att du faktiskt kan ha semester på din semester (utan att behöva jobba ikapp när du är tillbaka):

Se till att fakturera i tid och att registrera dina leverantörsfakturor i programmet, eller varför inte ta emot dem som e-faktura och låta programmet hantera dem åt dig. Har du en aktiv bankkoppling kan du ställa in så att leverantörsfakturor automatiskt skickas till banken för betalning när du bokför dem. Då behöver du bara logga in på din internetbank och godkänna alt godkänna med tvåstegsverifiering direkt i Visma eEkonomi. Med en bankkoppling kommer dessutom dina in- och utbetalningar att trilla in av sig själva och flera bokförs till och med automatiskt mot rätt kund- och leverantörsfaktura. Allt du behöver göra är att stämma av när du är tillbaka och bokföra sånt som programmet ev. inte själv kunde hantera.

 

Erbjuder din bank inte en bankkoppling än? Importera eller klistra in ditt kontoutdrag från banken när du är tillbaka. Ta en kaffe och se på när flera av dina in- och utbetalningar automatiskt matchas med registrerade kund- eller leverantörsfakturor.

Ps. Gör du inköp till företaget under semestern och tar emot kvitton kan du med fördel fota dem med appen Visma Scanner. Då skickas de direkt till Visma eEkonomi där de ligger och väntar på dig när du är tillbaka. På så sätt minimerar du risken att kvitton försvinner eller förstörs och försvårar din bokföring. 

 

Det här tipsets innehåll har verifierats och uppdaterats av Visma Spcs 22-03-23