Mina produkter

Logga in för att följa kategorier och för att få genvägar i denna meny
avbryt
Visar resultat för 
Visa  endast  | Sök istället efter 
Menade du: 

(uppdaterad av Anna Svensson CONTENT PRODUCER ‎2023-03-03 16:43 )
  • 0 Svar
  • 0 gilla
  • 1487 Visningar

Momsredovisning

Moms är en form av skatt på varor och tjänster som du som företagare är med och hanterar åt Skatteverket. Efter en avslutat momsperiod (månadsvis, kvartalsvis eller årsvis) ska all ingående och utgående moms sammanställas och redovisas.I Visma eEkonomi görs detta direkt i programmet. Värden för den aktuella perioden hämtas automatisk från bokföringen och programmet stämmer av eventuella avvikande datum och belopp. Läs mer om moms i Visma eEkonomi »

 

Arbetsgivardeklaration

Arbetsgivardeklarationen innebär att du en gång i månaden berättar för Skatteverket hur stora skattepliktiga utgifter du har haft för din anställde. Uppgifterna är bruttolöner, olika förmåner, kostnadsavdrag, arbetsgivaravgifter och avdragen preliminärskatt. När alla lönekörningar i en period är klara ska du skicka in en arbetsgivardeklaration. Läs mer om arbetsgivardeklaration »

 

Deklarera och upprätta bokslut

Genom att deklarera och upprätta bokslutet direkt i Visma eEkonomi samlar du allt på ett ställe och slipper dubbelarbete. När du öppnar deklarationen förs uppgifterna från bokföringen över för att utgöra grunden för ditt deklarationsarbete. Deklarationen lämnas in via Skatteverkets e-tjänst och årsredovisningen till Bolagsverket - helt digitalt. Du kan även få årsredovisningen digitalt signerad via Visma Sign. Läs mer om deklaration »

 

Rot- och rutavdrag

Husavdrag är samlingsnamnet för de så kallade rot- och rutavdragen, där köparen av en tjänst är berättigad till skattereduktion och avdrag görs direkt på fakturan. Självklart kan du hantera detta direkt i programmet! Läs mer om rot- och rutavdrag »