Mina produkter

Logga in för att följa kategorier och för att få genvägar i denna meny
avbryt
Visar resultat för 
Sök istället efter 
Menade du: 

(uppdaterad av Marielle Westberg CONTENT PRODUCER ‎2021-05-24 11:41 )
  • 0 Svar
  • 1 gilla
  • 572 Visningar

Använder du tillvalet Lön i Visma eEkonomi? Då har jag ett tips till dig! Skicka alla anställdas lönebesked till appen Visma Employee, helt gratis. Att skicka lönebesked via mejl är inget som GDPR gillar och att skriva ut lönebesked på papper är varken miljömedvetet eller modernt.

 

Med appen Visma Employee får de anställda sina lönebesked direkt i mobilen bara sekunder efter att du skickat iväg lönebeskedet. Smidigare än så blir det inte! Inne på den anställde i Visma eEkonomi fyller du i e-postadress och markerar rutan Skicka lönebesked till appen Visma Employee. När du markerar rutan får den anställde ett mejl med inloggningsuppgifter.

 

När du sedan ska skicka iväg lönebeskedet väljer du Bokför och då skickas lönebeskedet till appen. Den anställde får en notifiering i sin app om att det finns ett nytt lönebesked att kika på. 

 

Glöm inte att informera dina anställda om att ni ändrar rutinen för hur lönebesked ska skickas. I tråden Börja använda Visma Employee beskriver jag hur den anställde gör för att börja använda appen. Sprid gärna inlägget i samband med informationen.