Mina produkter

Logga in för att följa kategorier och för att få genvägar i denna meny
avbryt
Visar resultat för 
Sök istället efter 
Menade du: 

(uppdaterad av Marielle Westberg CONTENT PRODUCER ‎2021-06-08 15:56 )
  • 2 Svar
  • 1 gilla
  • 616 Visningar

Visst vore det trevligt att önska kunderna en glad sommar, god jul och ett gott nytt år eller varför inte bara en fin dag direkt på fakturan? Under Inställningar - Företagsinställningar och fliken Övriga uppgifter, har du möjlighet att lägga till en standardtext på Offert, Order och/eller Faktura. Utnyttja den!

fakturatext.JPG

 

OBS! Tänk på att denna ändring kommer med på alla nya dokument du skapar. Lägg in en påminnelse i kalendern om att ändra tillbaka när sommaren eller julen är över.

Medverkande
Kommentarer
stabilo
MEDLEM

Ja det kan ju vara saker man vill ha med på fakturan som ska vara med varje gång du skriver en faktura MEN vad jag då saknar är att kunna välja VAR på fakturan denna texten ska hamna.

Vi lade till lite om garantin på våra varor och vad det är som gäller. Men istället för att kunna välja att denna text ska hamna nere i vänstra hörnet så knölar den in sig direkt under varorna de har köpt samt informationsrutan där man skriver serienummer och liknande. och mitt i allt detta så hamnar alltså den valda extra text man skrivit och ska ha med på varje faktura du skriver. Jag försökte även att göra Shift+Enter för att få tomma rader mellan texten med varorna och det som hörde köpet till för att sen få den allmänna texten att inte vara intryckt med detta. Men icke. När du sen kollade nästa faktura så var den direkt ihop med den texten där uppe. Men herregud det finns ju utrymme längst ner till vänster eller möjligen precis över rutan till höger där betalningsuppgifterna står. 

Eller att man kan välja att denna text ska komma 5 tomma rader under alla varor på fakturan. Det kunde väl finnas så man kan klicka i olika val var man vill ha denna extra text. Det ser inte så kul ut att ha allt ihop på ett ställe.

Marielle Westberg
CONTENT PRODUCER
(uppdaterad av Marielle Westberg CONTENT PRODUCER ‎2022-09-15 17:12 )

Hej,

Tack för att du delar med dig av dina tankar! Jag förstår att det blir frustrerande när man inte själv kan påverka var texten ska hamna.

Jag vill be dig att lämna ett förbättringsförslag direkt till våra utvecklare. Det gör du via knappen Feedback och förslag nere till vänster i Visma eEkonomi. Det går jättebra att skriva precis så som du gjort i det här inlägget 🙂 

MarielleWestberg_0-1663254514640.png

Mvh 
Marielle