Mina produkter

Logga in för att följa kategorier och för att få genvägar i denna meny
avbryt
Visar resultat för 
Sök istället efter 
Menade du: 
(uppdaterad av Marielle Westberg CONTENT PRODUCER ‎2020-04-21 11:12 )
  • 0 Svar
  • 6 gilla
  • 1842 Visningar

Det finns situationer när du behöver agera och ställa om lite snabbare än vanligt, ett sådant tillfälle är det nu. På en vecka har flera kontor fått stängas ner och provisoriska hemmakontor har fått byggas upp. Eftersom du använder Visma eEkonomi så har du redan tagit ett stort steg i att arbeta digitalt, men hur gör du med företagets fakturor som kommer till kontorets adress istället för till ditt hemmakontor? Anställda som vanligtvis kommer förbi dig och lämnar sina kvitton för utlägg sitter hemma?

Har du digitala lösningar på detta? Inte? Bara fortsätt att läsa så ger vi dig våra bästa tips för att du snabbt ska kunna ställa om till digitala processer! 

 

Skicka fakturor med Visma AutoInvoice 

Har du kunder som får sina fakturor via post så kan du fortsätta att skicka dem som brev utan att du själv behöver gå till brevlådan. Med Visma AutoInvoice så skriver vi ut fakturan och lämnar den i din kunds brevlåda. 

Skicka brev via Visma AutoInvoice »

Elektronisk fakturering i Visma eEkonomi »

Kom igång med Visma AutoInvoice »

 

Ställ om så att du tar emot företagets fakturor elektroniskt

Har du några fakturor som skickas med posten till kontoret? Ställ om så att du får in fakturorna direkt i programmet så behöver du inte ta dig till kontoret för att kolla brevlådan. 

En stor fördel med att ta emot fakturorna elektroniskt är att du inte behöver mata in leverantörsuppgifter eller belopp själv, eEkonomi löser det åt dig. 

Ta emot e-fakturor »

Elektronisk fakturering i Visma eEkonomi »

Kom igång med Visma AutoInvoice »

 

Kvittohantering med Visma scanner 

Oavsett hur situationen ser ut så ska du alltid ha koll på dina kvitton. Om du vill minska risken att kvitton glöms bort är det smidigt att använda appen Visma Scanner. När du tar en bild på kvittot så tolkas informationen på kvittot för att du ska behöva fylla i så lite information som möjligt. 

När du har fått in bilden på kvittot i programmet så kan du koppla ihop bilden med verifikationen som avser köpet. 

Kom igång med Visma Scanner »

Koppla underlag från Visma Scanner i Visma eEkonomi » 

 

Attest av leverantörsfakturor

I företag med flera anställda och där inte alla sitter på samma plats så kan det vara praktiskt att kunna attestera och skicka leverantörsfakturor för attest.

Attest av leverantörsfakturor »

Skicka leverantörsfakturor för attest »

Attestera leverantörsfakturor i Visma eEkonomi-appen »

 

Signera dokument digitalt 

Det kan finnas tillfällen där du inte har möjlighet att träffa kollegor eller kunder för att få en signatur, då är Visma Sign perfekt! Med tjänsten kan du signera alla typer av dokument, allt från styrelseprotokoll till offerter. 

Läs mer och se filmer om Visma Sign »

 

Kommunicera inne i programmet 

Om ni är flera användare som jobbar i Visma eEkonomi så kan ni inifrån programmet skicka meddelande till varandra. Du har kanske en kollega som behöver slänga ett extra öga på en faktura innan den ska bokföras? 

Har du installerat appen i din mobil så får du en notifiering i appen när du får svar från kollegan.

Skicka meddelande »

 

Skapa och deklarera helt elektroniskt 

Att deklarera digitalt är en självklarhet för många. Genom att aktivera tillvalet Deklaration i Visma eEkonomi samlar du allt på ett och samma ställe och kan snabbt och enkelt lämna in deklarationen till Skatteverket - såklart helt elektroniskt.

Deklaration Enskild Firma »

Deklaration Aktiebolag »

Checklista: Skapa företagets deklaration i Visma eEkonomi »

 

Sälj på nätet 

Med färre som rör sig i samhället så är det desto fler som handlar via butiker online. Har ditt företag möjlighet att börja sälja på nätet? Med Visma Webshop kan du snabbt skapa upp en webshop och synka över dina varor från Visma eEkonomi. För att stötta dig som vill starta en nätbutik så ger vi just nu 50% rabatt på ditt första år med Visma Webshop om du använder koden webshop2020 i kassan. Då blir ditt pris bara 99.50 kr/mån.
Köp med rabattkoden »

Läs mer om Visma Webshop »

Kom igång med Visma Webshop »

Aktivera integration mot Visma Webshop »

 

Dela företagets resultat snabbt och enkelt 

Med Visma Ekonomiöversikt kan du på ett enkelt och visuellt sätt dela med dig av ekonomisk information till dina kollegor. Graferna visas i ett schysst webbgränssnitt och ni har möjlighet att diskutera resultatet direkt i tjänsten. Ett plus i tjänsten är att du kan ladda upp dokument och göra Visma Ekonomiöversikt till din digitala pärm. 

Kom igång med Visma Ekonomiöversikt »

Så fungerar Visma Ekonomiöversikt »