Mina produkter

Logga in för att följa kategorier och för att få genvägar i denna meny
avbryt
Visar resultat för 
Sök istället efter 
Menade du: 
  • 0 Svar
  • 0 gilla
  • 23 Visningar

Vi rekommenderar att du tar emot dina fakturor som e-faktura. Det är det snabbaste, säkraste och mest miljövänliga sättet att ta emot fakturor på. Du slipper fysiska mappar fyllda med gamla fakturor eftersom den digitala filen räknas som originalfilen och lagras automatiskt i Visma eEkonomi. Fakturan kopplas till affärshändelsen, vilket gör det lättare för dig om du behöver gå tillbaka och kolla på fakturan i efterhand.

Du aktiverar tjänsten genom att gå till Appar och tillval - Digitala fakturor och fliken Ta emot e-fakturor. Klicka på Aktivera och fyll i uppgifterna.

Du betalar bara för det du använder. Se prislista »

 

Fördelar

✔️ Du slipper pappershanteringen och kan arkivera leverantörsfakturorna som de kommer - digitalt

✔️ All information registreras automatiskt och korrekt i Visma eEkonomi

✔️ Du kan ta emot alla leverantörsfakturor som e-fakturor, oavsett om de ursprungligen har skickats som brev, via mejl eller som e-faktura från din leverantör
✔️ Du skonar miljön

Du kan ta emot alla leverantörsfakturor som e-fakturor i Visma eEkonomi, oavsett om de ursprungligen har skickats som brev, via mejl eller som en e-faktura från din leverantör. När du tar emot en e-faktura läses informationen på fakturan automatiskt in i programmet. Allt du behöver göra är att kontrollera innehållet och lägga till bokföringskonton för att fakturan ska bli bokförd.

Genom att be dina leverantörer skicka e-fakturor till dig snabbar du på övergången till ett mer effektivt sätt att hantera dina leverantörsfakturor. Under Appar och tillval - Skicka och ta emot e-fakturor och fliken Ta emot e-fakturor hittar du en pdf-fil med all nödvändig information som du kan skicka till dina leverantörer.

Film Ta emot e-fakturor »
Hantera mottagna e-fakturor »
Ta emot pappersfakturor och mejlade fakturor digitalt »
Läs mer om att ta emot e-fakturor i Visma eEkonomi »

Medverkande