Mina produkter

Logga in för att följa kategorier och för att få genvägar i denna meny
avbryt
Visar resultat för 
Visa  endast  | Sök istället efter 
Menade du: 

(uppdaterad av Hanna Bergqvist CONTENT PRODUCER ‎2024-02-15 11:45 )
  • 0 Svar
  • 1 gilla
  • 2748 Visningar

Har du kunder som inte betalar i tid? Få snabbare betalt med Visma Påminnelse Direkt! Tjänsten aktiveras via Appar och tillval i Visma eEkonomi. 

 

Visma Påminnelse Direkt är en kostnadsfri tjänst från Visma Financial Solutions/Amili, där du får hjälp med att driva in betalningar för kundfakturor som förfallit. Du väljer själv om du vill skicka en faktura till indrivning eller om du vill skicka alla förfallna fakturor till indrivning samtidigt. Pengarna betalas till dig och du kan matcha fakturan som betald!

Inkasso med hjärtat

 

Vi vet att dina kundrelationer är viktiga och det kan vara knepigt att veta hur man ska hantera kunder som inte betalar. Då är det bra att ta hjälp av ett proffsigt inkassoföretag som Visma Financial Solutions.

Automatiserade påminnelser

 

Du bestämmer vilka uppdrag som ska gå vidare till påminnelser och inkasso, sedan gör vi resten. Du har fortfarande full koll på alla uppdrag. När kunden betalar syns det dessutom direkt i ditt ekonomiprogram.

Vi fixar dröjsmålsräntan 

 

Från den 1 september betalas all inkasserad dröjsmålsränta automatiskt ut till dig. Räntan debiteras från förfallodatumet på den utestående fakturan, och betalas ut efter att betalningen inkommit. Den debiterade dröjsmålsräntan beräknas enligt räntelagen, och är på 8% + referensränta. 
 
Det blir därmed ännu mer förmånligt att överlämna dina förfallna fakturor! Och YES - detta innebär att vi numera stödjer räntefakturering.

Snabbare betalt

 

Med Påminnelse Direkt får du full kontroll på obetalda fakturor. Och med en inkassotjänst i ryggen får du som regel betalt snabbare än när du skickar egna påminnelser.

Läs mer om Visma Påminnelse Direkt »

 

Tipset är verifierat av Visma Spcs 230831.