Mina produkter

Logga in för att följa kategorier och för att få genvägar i denna meny
Visma Administration, Fakturering & Förening
avbryt
Visar resultat för 
Sök istället efter 
Menade du: 

(uppdaterad av Mita Jonsson CONTENT PRODUCER ‎2021-10-20 12:46 )
  • 0 Svar
  • 1 gilla
  • 469 Visningar

Nu har vi gjort det ännu enklare för dig att hitta hjälp om ditt program. Tryck på F1 på ditt tangentbord eller klicka på frågetecknet längst upp till höger för att komma åt alla våra hjälpkanaler - samlade på ett ställe.

 

Du landar automatiskt på ett hjälpavsnitt för sidan du står på, och via "huset" kan du nå våra övriga hjälpkanaler såsom vanliga frågor, detta forum och filmer. Det går självklart också att söka på specifika ord eller meningar för att hitta svar på din fråga.

Help_Centre.JPG

 

Klickar du på Kontakta oss nere till höger i hjälpfönstret hittar du våra öppettider och telefonnummer. 

 

Har du ett hjälpavsnitt som du vill spara och återkomma till vid ett senare tillfälle, t ex checklista för årsavslut, så kan du stjärnmarkera det avsnittet. Det gör du genom att klicka på stjärnan till höger i hjälpfönstret. Dina stjärnmarkerade avsnitt hittar du sedan via stjärnan som finns i menyraden.

 

Vill du skicka vidare länken till sidan, gör du det genom att välja Dela-knappen uppe till höger, den som ser ut som en molekyl :). Här klickar du sedan på de båda arken för att kopiera länken. Sedan är det bara att klistra in länken i ett mejl, chatt eller annan webbläsare.

dela_kopiera.JPG

Medverkande