Mina produkter

Logga in för att följa kategorier och för att få genvägar i denna meny
Visma Administration, Fakturering & Förening
avbryt
Visar resultat för 
Sök istället efter 
Menade du: 
(uppdaterad av Mita Jonsson CONTENT PRODUCER ‎2020-10-12 11:17 )
  • 2 Svar
  • 0 gilla
  • 158 Visningar

Om du får felmeddelande: Det går inte att uppgradera till denna version. För att göra det behöver du först uppgradera till version XXXX.X av programmet. 

 

Om du av någon anledning använder en äldre SQL-version än SQL Server 2014 Express, exempelvis SQL Server 2008 Express, måste du först installera en mellanversion av programmet som innehåller SQL Server 2014 Express. Denna mellanversion finns eller kommer att finnas att ladda ner på vår hemsida under Ladda ner/Uppdatera och Viktig information för respektive program. Därefter kan du installera den senaste versionen med SQL Server 2017 Express.

 

Programmet det gäller är Visma Byråstöd, Visma Lön, Visma Administration, Visma Fakturering och Visma Förening. Under hösten kommer det även att gälla Visma Tid.

Medverkande
Kommentarer
CHAMPION

När släpps nästa version av Visma Lön / Administration med SQL 2017?

CONTENT PRODUCER

Hejsan!

Version 2020.3 av Visma Lön planerar vi släppa redan nästa vecka (vecka 40). Du kan prenumerera på Nyheter i Visma Lön för att få mejl när versionen finns att ladda ner.   

När det gäller Visma Administration så planerar vi att släppa nästa version 2020.2 i början av oktober. För att få mejl om när versionen finns att ladda ner kan du välja att prenumerera på Nyheter i Visma Administration.