Mina produkter

Logga in för att följa kategorier och för att få genvägar i denna meny
avbryt
Visar resultat för 
Sök istället efter 
Menade du: 
Senaste inlägg

Hehe, jo den har jag hittat till men då är vi tillbaka till fråga ett. Dvs hur bokför man återköpet/kvittningen av utfärdad option?
hej jag säljer appar genom appstore och google play, hur bokför jag dess försäljningar?
Har betalt utländsk skatt och då bokfört en fordran för att få återbetalning från Skatteverket i Sverige. Nu har Skatteverket sagt nej till sådan återbetalning och jag måste bokföra att fordran ej kommer att resultera i några pengar. Har redovisa fordran på konto 1641, som döpts till Fordran bet utl skatt. Vilket motkonto ska jag bokföra nu när jag nödgas skriva bort den fordran?
Hej, tack för hjälpen. Jag fick hjälp på annat håll dock för några dagar sedan och jag kunde inte ta bort min fråga från forumet. Hur gör jag det? Blir ju inte så bra att frågan ligger kvar fast det inte är nödvändigt.Men tack ändå för ditt svar:)
Hej Maria, Såg att du inte fått något svar i din tråd så det behöver vi ändra på. Att sälja överbliven mat via Karma är ju genialiskt men vi har inte stött på det här tidigare och det har varit svårt att hitta information om hur det ska bokföras. För att vi ska kunna hjälpa dig behöver vi har mer information. Vet du vad intäkten kommer att bli redan när du gör din uppbokning? Det är även viktigt att du kontrollerar när du ska ta upp momsen. I och med att du tillämpar faktureringsmetoden så tänker jag mig att du ska göra en uppbokning när produkten säljs och sedan en nedbokning när betalningen kommer. Vad gäller din fråga om kassaregister så finns det information från Skatteverket som jag tror kan vara användbar för dig. Återkom gärna i tråden så hoppas jag vi tillsammans kan lösa detta. /Tinna