Mina produkter

Logga in för att följa kategorier och för att få genvägar i denna meny
avbryt
Visar resultat för 
Sök istället efter 
Menade du: 
Senaste inlägg

Ja man blir ju galen 😞 MEN jag har äntligen hittat det, jag hade tagit ut de manuellt så varför jag inte såg det innan men när du skrev det att jag kanske skulle regga de på skv manuellt så gjorde jag en ny lista och kopierade från visma exakt som allt såg ut och då hittade jag en kund som det hade kommit med ett mellanslag INNAN man skrivit VAT numret vilket gjorde att sammanställningen då inte givetvis kunde plocka med den, så nu stämmer allt äntligen 🙂
Jag har skickat in min fråga till supporten - tack för hjälpen!😊
Jag hade bokat det mot 6090, övriga försäljningskostnader och även dragit momsen. Eventkostnader brukar vara avdragsgilla.
Hej igen,Fast nu är det ju inte fråga om erlagd premie utan om erhållen premie.Det är utfärdande av optioner och inte köp av optioner som avses.
Hej!Vi råkade skicka ut en felaktig kundfaktura. När kunden påttalade detta gjorde jag en kreditfaktura som jag skickade till kunden och kvittade dem. Sen skickade jag ut en ny faktura med det korrekta beloppet. Problemet är nu att kunden betalt den felaktiga fakturan och för att göra det hela ännu mer besvärligt kom betalningen tillsammans med en annan insättning för en helt annan kund som en enda insättning via Bankgirot. Jag vet nu inte hur jag ska göra bokföra det hela. Ska jag betala tillbaka hela summan till kunden och hur bokför jag då? Eller ska jag dra av det som kunden skulle betala med den nya fakturan och betala tillbaka mellanskillnanden. Och hur gör jag för att lyckas matcha den inbetalning som kom in från den andra kunden eftersom jag måste ju koppla bankhändelsen med ytterligare en händelse för att det ska balansera? Tacksam för hjälp.