Mina produkter

Logga in för att följa kategorier och för att få genvägar i denna meny
avbryt
Visar resultat för 
Sök istället efter 
Menade du: 
Senaste inlägg

Inför årets budgetarbete behöver jag en rapport som innehåller föregående års budget (2019), föregående års utfall (2019) samt årets budget (2020). 2019 års siffror finns i eEkonomi och budgeten finns i Ekonomiöversikt. Men ingenstans hittar jag en rapport som ger resultatet jag vill ha. En standardrapport som jag använt i många sammanhang under 20 års tid. Jag skulle även vilja ha med årets utfall (2020) när vi kommer en bit in på året.
Svårt att svara när du inte ställer nån fråga 😉
Du får nog ge lite mer info om någon ska kunna hjälpa dig. Menar du leverantörsfakturor eller manuella verifikationer? Och i vilket program ? Hur gamla är de händelser du söker, är det rent av tidigare år?
Nej du bör inte göra en manuell verifikation utan att ha helt klart för dig varför det inte stämmer. Det första som dyker upp hos mig är om du t ex har bokfört en avi i december med amortering 15000 på? I så fall är ju ditt bokförda belopp lägre än bankens besked, om inte avin var betald före årsskiftet (ofta blir det först 2/1). När det gäller räntekostnaden bör du kolla samma sak, att alla avier är bokförda korrekt och att även ev uppläggningsavgift är korrekt. Om du tycker det ser rätt ut tycker jag du ska fråga banken om underlag till deras siffror.Lycka till!
Hej,Jag har varje år gjort planenliga avskrivningar 20% och kompletterande överavskrivningar (30%). Nu funderar jag på att skatta fram resultat för att få eget kapital för utdelning. Jag undrar därför vad det får för konsekvenser för mina möjligheter att nästa år att skriva av enligt både huvud och kompletteringsregeln dvs både skriva av enligt plan och återuppta mina överavskrivningar?Hälsn Lotta