Mina produkter

Logga in för att följa kategorier och för att få genvägar i denna meny
avbryt
Visar resultat för 
Sök istället efter 
Menade du: 
Highlighted
NY MEDLEM

Synkronisera innan uppdatering - Lön/lön anställd

Står i instruktionerna för uppdateringen till Lön Anställd att: "Kontrollera också att färdiga perioder i Visma Stämpla är klarmarkerade, attesterade och synkroniserade till Visma Lön."

Jag kommer göra uppdateringen på onsdag, vilket ju är efter månadsskift. Några tidrapporter i Stämpla kommer vara klarmarkerade (dock inte alla) men inga kommer vara attesterade. Kommer klarmarkeringarna medföra något problem i uppdateringen?

4 SVAR 4
NY MEDLEM

Re: Synkronisera innan uppdatering - Lön/lön anställd

Är det inte så att Visma stoppat uppdateringen just nu, i så fall så tycker jag att du ska vänta. Uppdatera inte om det inte är nödvändigt, finns fortfarande en hel del strul.
NY MEDLEM

Re: Synkronisera innan uppdatering - Lön/lön anställd

Vad jag förstår så kan man uppdatera igen, vill helst inte vänta för länge heller eftersom 15/5 är sista dag. Vill ju också göra innan lönekörningen.

Ibland kanske man måste dra plåstret även om det börjar blöda igen...


Ingen som har koll på min första fråga dock?

NY MEDLEM

Re: Synkronisera innan uppdatering - Lön/lön anställd

Någon som redan har gjort överföringen som kan svara på hur ni gjort (och inte fått problem med inläsningen av tidrapporterna)?

Om tidrapporterna varit:

  1. Klarmarkerade
  2. Klarmarkerade och attesterade
  3. Klarmarkerade och attesterade och inlästa till Lön 600
  4. Inget av ovanstående

Re: Synkronisera innan uppdatering - Lön/lön anställd

Hej Jenny,

Det som viktigt är att din senaste lönekörning är låst och att det inte finns uppgifter avseende den som inte är klarmarkerade. Alltså att alla uppgifter som du använde för att göra utbetalningarna i slutet av april är nersynkroniserade ifrån Stämpla. Uppgifterna som du kommer använda för utbetalningen i slutet av maj behöver inte vara klarmarkerade.

Tack för din fråga.

/Victor