Mina produkter

Logga in för att följa kategorier och för att få genvägar i denna meny
avbryt
Visar resultat för 
Visa  endast  | Sök istället efter 
Menade du: 

AnnicaL
CHAMPION

Avdrag görs inte på resultatenhet

Första lönekörningen i Lön Smart och en anställd har vabbat. På månadslöneraden syns resultatenheten som lagts upp på personen men avdragen har inte någon RE. Det ser inte heller ut som att man kan välja på lönearten att lägga till denna specifikation heller. Måste man boka om manuellt ? 

 

 

 

 

8 SVAR 8
Tinne Lestrin
MODERATOR

Hej Annica!

 

Jag har felsökt och försökt återskapa ditt scenario i mitt eget program men får inte upp samma fel som dig. Min bedömning är att vi skulle behöva kika tillsammans med dig i ditt program för att kunna se vad som kan ha blivit fel. Hör gärna av dig till våra duktiga kollegor på supporten så ska vi hjälpa dig i fortsatt felsökning i den kanalen istället.

 

Du får gärna återkomma här i tråden så vi ser att du har fått hjälp!

Önskar dig en trevlig helg sålänge!

/Tinne

Jag fick svaret av supporten att avdrag via snabbvalen i kalendern inte hanterar resultatenheter, så det är ju ett önskemål att så kan ske med det snaraste. 

I det aktuella fallet fick jag lägga upp manuella VAB-rader i lönekörningen för att få det korrekt. 

Däremot noterade jag att semesteravdrag hanterades med resultatenhet från snabbvalen, så det är inte helt konsekvent i programmet. 

Hej Annica,

Vill bara flika in att vi håller på att kika på detta och kommer att ge dig återkoppling senast i början av nästa vecka. 

 

Trevlig helg!

Tinna

Hilda Kidell
APPLICATION SPECIALIST

Hej @AnnicaL 

 

Jag försöker återskapa scenariot med att raden för semesteravdraget i ett snabbval skulle hantera resultatenhet men får inte till det hos mig, jag kan inte lägga dit en resultatenhet på den raden.

Självklart ska detta vara konsekvent för alla snabbval. Du får gärna höra av dig till vår support eller skriva här exakt hur du gör för att återskapa detta. 

 

Ha en fin dag! 

 

Jag tyckte jag lyckades när det gällde semesteravdraget men sen blev jag osäker - nu har jag hoppas av Lön Smart tills vidare och återgått till Lön 600, så jag kan inte testa själv. Men som du skriver så ska det ju vara konsekvent. 

Hej!

 

Det var tråkigt att höra, just nu kanske Lön 600 kanske passar dig bättre då Lön Smart ännu inte riktigt motsvarar Lön 300 funktionsmässigt. Men jag håller med dig att det ska vara konsekvent och inte bli resultatenhet på vissa rader genererade via snabbval så det kommer vi att kika på ytterligare.

 

/Malin

Hej!

Vad händer med detta?

Är det löst?

 

Mvh

/Gunilla

Hej @Gunilla-57 

Nej, igen ändring är införd angående detta.

Vi kan se att projekt och resultatenhet hamnar på rader genererade av vissa typer av snabbval men dessvärre inte alla. Jag har lyft problemet hos utvecklingsavdelningen som kikar på detta. 

 

/Malin