Mina produkter

Logga in för att följa kategorier och för att få genvägar i denna meny
avbryt
Visar resultat för 
Sök istället efter 
Menade du: 

StefanSkata
NY MEDLEM

skapa löneart branschvanetillägg

Har använt löneart 1174 för branschvanetillägg "steg 1" men skulle vilja kopiera denna artikel för att

göra övriga två branschvanetillägg "steg 2 och 3".

Detta gäller ju bara månadslön, vi har även anställda som är timanställda och dessa ska ju ha branschvanetillägg per timme. (kollektivavtal, Serviceentreprenad)

Hur löser man det?

1 SVAR 1
Tinna Gunnarsson
MODERATOR

Hej StefanSkata!

Välkommen till vårt supportforum. 

I dagsläget går det inte att kopiera lönearter i Visma Lön Smart utan du får använda de befintliga lönearterna i registret, alternativt byta namn på dem.

Fältet för beräkningsformel skulle du kunna ha tomt så att du sedan manuellt anger vad beräkningen är beroende på vilket a-pris som gäller för respektive anställd.

 

Vi arbetar ständigt på att utveckla och förbättra Visma Lön Smart och jag förstår verkligen behovet av att kunna skapa nya lönearter.

 

Gör gärna så att du lägger detta som ett önskemål till våra produktutvecklare och det gör du inne i Visma Lön Smart genom att klicka på knappen längst ned på sidopanelen som heter Feedback och förslag. Klickar du på den knappen kommer du till förslagssidan i Visma Lön Smart. Tryck sedan på den gröna knappen Lämna förslag. Du kommer då att länkas vidare till ett formulär där du kan lämna ditt önskemål.

 

 

Ha en fortsatt fin dag och välkommen tillbaka till forumet.

//Tinna