Mina produkter

Logga in för att följa kategorier och för att få genvägar i denna meny
avbryt
Visar resultat för 
Sök istället efter 
Menade du: 
Highlighted
NY MEDLEM

Ändring av semestervillkor kan inte göras - Lön

Jag ska ändra semestervillkor för en anställd, som jag har råkat gör fel semestervillkor på. Detta är ny anställd så inga tidigare löner har gjorts på denna, så jag har inte ens varit i kalendariet och mixtrat, som varningen påstår. Men för säkerhets skull så har jag dubbelkollat, och ingenting är markerat i kalendariet. Ingen lönekörning finns än för anställde. jag vill enbart ändra semestervillkoren, men Visma Lön vill tydligen inte det. hur kommer jag förbi detta dilemma?!


2 SVAR 2
NY MEDLEM

Re: Ändring av semestervillkor kan inte göras - Lön

Ingen från visma support som kan bidra?
APPLICATION SPECIALIST

Re: Ändring av semestervillkor kan inte göras - Lön

Hej Marie J,

Kan det vara så att du försöker byta från semestervillkor 30? Då kan du behöver bocka ur rutan Semesterersättning utbetalas automatiskt vid lönekörning på semesterfliken i anställningsregistret innan du kan byta semestervillkor. Detta då det skapas ett snabbval i kalendariumet framåt i tiden om man har den inställningen. 

Är det inte denna inställning som blockerar så får du gärna höra av dig direkt till vår support då vi skulle behöva ta en titt på hur det ser ut i ditt program. Du hittar kontaktuppgifter till vår supportavdelning på vår hemsida»

Ha en fin dag!
/Joanna