Mina produkter

Logga in för att följa kategorier och för att få genvägar i denna meny
avbryt
Visar resultat för 
Sök istället efter 
Menade du: 
Highlighted
NY MEDLEM

Attest i Lön anställd

När en medarbetare slutar mitt i månaden står tiderna i kalendern efter detta datum kvar som schemalagd tid. Dessa försvann tidigare. Anställda med förtroendetid får inte heller något värde i fältet arbetad tid.
1 SVAR 1
ANSTÄLLD

Re: Attest i Lön anställd

Hej Patrikkrangh,

När en anställd slutar som kommer den anställdas tider finnas kvar i kalendern i Lön anställd. Det är först när slutlönen är gjord, du har avaktiverat lön anställd i anställnignsregistret samt markerat den anställda som avslutad som hen och hens tider försvinner från Lön Anställd. Däremot så går det inte att registrera några tider på dagarna efter det slutdatum du har lagt in i Lön 600. 

Vad det gäller förtroendetid så är detta till för att man inte ska behöva stämpla arbetad tid, den anställda behöver endast stämpla sina avvikelser. Har den anställda registrerat arbetad tid ändå så ska detta synas i kalendern vid Resultat för vald dag/period eller Tidsregistreringar för vald period. Du får gärna återkomma med lite mer info om hur det ser ut för den anställda, ta gärna även med en bild på det så kikar vi närmre på det. 

Ha en fin dag!
/My