Mina produkter

Logga in för att följa kategorier och för att få genvägar i denna meny
avbryt
Visar resultat för 
Sök istället efter 
Menade du: 
Highlighted
NY MEDLEM

Avgiften fr o m 1/9 - Mitt lönebesked/Lön anställd

"Visma Lön Anställd" kommer att kosta 25 kr per medarbetare och kalendermånad, kan jag läsa. Jag kan också läsa att Mitt lönebesked / Min lön har ett ordinarie pris av 3 kr per lönebesked, men är avgiftsfritt t o m 31/8. Vad innebär nu detta?

Om jag i Visma Lön 600 bara har en bock i "Använder Mitt lönebesked" (version 2018.24); blir det 3 kr då? När jag loggar in på Visma Online står det nämligen "Visma Lön Anställd" under Mina tjänster, vilket skulle betyda 25 kr. Vi använder inga andra digitala tjänster än lönebeskedet.

Om svaret är 3 kr; Kommer det att kosta 25 kr om någon laddar ner appen? För den heter ju Visma Lön Anställd.
3 SVAR 3

Re: Avgiften fr o m 1/9 - Mitt lönebesked/Lön anställd

Hej Ludolf,


Priserna som du beskriver är de som gäller. Visma Lön Anställd kostar 25:-/medarbetare och kalendermånad. Visma Mitt Lönebesked är kostnadsfritt t.o.m. 31/8 och efter det så kostar det 3 kr/lönebesked. Om du i företagsinställningarna enbart har en bock för Använder Mitt Lönebesked och inte någon bock för de andra internettjänsterna så kommer det efter den 31/8 att kosta 3kr/lönebesked. 


Anledningen till att det står Visma Lön Anställd när du loggar in på Visma Online är för att Lön Anställd används i bakgrunden för Mitt Lönebesked. För de anställda så borde det stå att det endast är Mitt Lönebesked (och då inte hela tjänsten Lön Anställd).


Svaret är alltså att enbart användning av Mitt Lönebesked och ingen bock i någon annan av internettjänsterna kostar er efter 31/8: 3 kr/lönebesked. Appen kostar inget extra utan den är gratis att ladda ner och heter Visma Min Lön.


Återkoppla gärna om du undrar över något mer. Ha en fin dag!
/Theodor
NY MEDLEM

Re: Avgiften fr o m 1/9 - Mitt lönebesked/Lön anställd

Jag trodde Mitt lönebesked ingick när man använde Lön Anställd men det ser hos en kund ut som om vi betalar för båda. Är det rätt??
ANSTÄLLD

Re: Avgiften fr o m 1/9 - Mitt lönebesked/Lön anställd

Hej Marielle,

Ja det stämmer, tjänsten Mitt lönebesked började kosta från och med den 1 september 2018 och kostar då 3 kr/lönebesked precis som Theodor skriver tidigare i denna tråden.
Du kan läsa mer om det på vår hemsida i artikeln Maximera Visma Lön eller i forumtråden Skicka GDPR säkra lönebesked.

Ha en fin kväll!
/Cecilia