Mina produkter

Logga in för att följa kategorier och för att få genvägar i denna meny
avbryt
Visar resultat för 
Sök istället efter 
Menade du: 

Fd medlem
Inte tillämpbar

Går det att flytta över registret "anställda" till ett nytt bolag?

 
6 SVAR 6
Fd medlem
Inte tillämpbar

Hej!

Det du kan göra i löneprogrammet är att ta en säkerhetskopia från det gamla företaget och sedan läsa in den via Installera från säkerhetskopia. 

Sedan kan man rensa företaget och då tas lönekörningar, ingångsvärden, statistik mm bort men uppgifterna på företaget och de anställlda finns kvar. Läs mer i Rensa företag vid överlåtelse » Du hittar även bra information under Skapa, konvertera eller radera företag » 
Fd medlem
Inte tillämpbar

Det här svaret skapades från ett sammanslaget ämne som hette Exportera anställda.

Ska flyttat alla anställda från ett bolag till ett nytt där de börjat sin anställning nu 1/1 2016. Kan jag exportera deras uppgifter till det nyskapade företaget?
Fd medlem
Inte tillämpbar

Hur skapar man nytt företag från säkerhetskopia när man använder byråstöd?
Fd medlem
Inte tillämpbar

Hej Mats!

För att läsa in en säkerhetskopia när du arbetar genom Byråstöd går du in under Kunder i Byråstöd och klickar på Ta emot - Säkerhetskopior - Lön.

/Elin
Fd medlem
Inte tillämpbar

Det går inte för då läser den i kopian till det gamla företaget. pga byråstöd tittar på org. nummer. / Mats
Fd medlem
Inte tillämpbar

För att den ska läsa in på rätt företag får du ändra organisationsnumret tillfälligt i det företaget där du tar säkerhetskopian.

Gå in i företagsinställningarna och ändra organisationsnumret, ta en säkerhetskopia och ändra sedan tillbaka i företagsinställningarna. Stäng ner löneprogrammet och gå in i Byråstöd och  ta emot säkerhetskopian, så kommer den att läsa in på rätt företag.

/Elin