Mina produkter

Logga in för att följa kategorier och för att få genvägar i denna meny
avbryt
Visar resultat för 
Sök istället efter 
Menade du: 

Hittar inte fil vid rapportering till Fora

När jag skapar en fil till Fora så hittar jag den inte någonstans - lite tråkigt och tidsödande att behöva lägga in den manuellt...

9 SVAR 9
Sofia Johansson
ANSTÄLLD

Hej Anna-Karin,

Gå till Rapportering - Fora. Längst ner, unden knappen för Skriv ut/skapa fil, finns en blå rad som heter Sökväg till fil
Där hittar du mappen filen har sparats i.

Ha det gott!
/Sofia 

Den länken var inte aktiv - och jag har sökt igenom hela datorn utan att hitta filen 😞

Jag har exakt samma problem. Trodde att det berodde på att jag inte hade uppdaterat till senaste versionen av visma lön, men nu har jag gjort det och sökväg till filen är inte aktiv ändå. Och inte än heller - trots att Anna-Karin har påpekat detta för FYRA DAGAR SEDAN!!
Varför är inte sökväg till FORA-filen aktiverad? Ska vi betala extra för den tjänsten eller....? Om man fick ett svar åtminstone så hade det varit någon tröst, men det finns inte heller. Ska man sitta och invänta svar här via forumet eller ska vi lösa det manuellt istället hos fora? Varför betalar vi egentligen för ett löneprogram i så fall, om funktionerna inte ska fungera?
Andreas Palmay
ANSTÄLLD

Fältet som heter sökväg till fil blir aktivt först när man har klickat på knappen Skriv ut / skapa fil ...
Är det som så att ni har skapat filen och trots allt att det inte går att klicka på knappen sökväg till fil så får ni återkomma här. 

Lite av "god dag yxskaft" - SJÄLVKLART HAR JAG SKAPAT FILEN! Och så här ser det ut i mitt program......

Hejsan Anna-Karin! 

Vad jag kan se så på bilden så har ni inte någon bock i rutan för Skapa fil. Alltså så har ni enbart skrivit ut rapporten. 

En inflik!
Skulle det vara så att att den inte går att bocka i, kontrollera då så att versionen av löneprogrammet verkligen är 2019.XX. Det behövs för att kunna skapa Fora gällande inkomstår 2018.

TACK Fredrik - då är det förmodligen pga av detta. Jag kör fortfarande på 2018.XX eftersom jag inte är riktigt klar med det året än 🙂 När jag uppdaterar kanske det löser sig med BITS-felmeddelandet också...
Tinna Gunnarsson
MODERATOR

Hej Anna-Karin Cavallin,

Precis som Fredrik skriver så ska en uppdatering lösa detta men om problem kvarstår så kontakta supporten så hjälper vi dig gärna. 

Ha en fortsatt fin dag! /Kristina