Mina produkter

Logga in för att följa kategorier och för att få genvägar i denna meny
avbryt
Visar resultat för 
Sök istället efter 
Menade du: 

Christel9
UTFORSKARE

Kontot har ändrats med automatik

Hej!

 

Upptäckte att anställda som jag precis ändrat från tjänsteman till arbetare ändrar konto, fast jag har angett att lönearten ska hämta från anställd. Vad är fel? Bugg? Går att på nytt lägga in kontot på den anställde, då blir det rätt.

Har tagit en säkerhetskopia innan jag ändrat om ni vill undersöka närmare. Kan inte se var felet ligger.

3 SVAR 3
Tinna Gunnarsson
MODERATOR

Hej @Christel9 

Tack för att du skriver till oss i forumet. 

När det gäller denna typen av problem behöver du kontakta mina kollegor på supporten så hjälper vi dig gärna i den kanalen istället. Mycket bra att du har säkerhetskopia tagen innan ändringen skedde. 

 

Välkommen att kontakta supporten

//Tinna

Nu händer det igen.. Men jag har inte ändrat något på den anställde. Har alltså angivit ett personligt konto på den anställde, sedan tidigare. Helt plötsligt är det ändrat på standardlöneraden till "standard" alltså det som finns angivet på lönearten, trots att där står att den ska hämta från anställd. Är det en känd bugg? 

Hej @Christel9!

 

Jag har tittat på detta tillsammans med våra applikationsspecialister och kan inte se att det är en bugg.

För att vi ska kunna hjälpa dig på bästa sätt skulle vi behöva koppla upp oss och se hur det ser ut i din miljö. Då kan vi felsöka ordentligt och se vad som kan ha hänt.

 

Gör så att du tar kontakt med mina kollegor på supporten per telefon så kopplar de upp sig och felsöker tillsammans med dig.

Önskar dig en fin onsdag!

/Tinne