Mina produkter

Logga in för att följa kategorier och för att få genvägar i denna meny
avbryt
Visar resultat för 
Sök istället efter 
Menade du: 
Highlighted
NY MEDLEM

Kontroll av mitt lönebesked

Efter man kickat på skicka löneuppgifter till "mitt lönebesked" tappar man som administratör kontroll. 

Jag hade önskat att man kunde se vad respektive användare ser. 
Alternativt en lista över vilka lönebesked användaren har mottagit. 
5 SVAR 5
NY MEDLEM

Re: Kontroll av mitt lönebesked

Hej Marie!
Gör du inte en förhandsgranskning av lönespecifikationerna? Dessa kan du spara ned som pdf. Det är ju exakt det som varje anställd också ser fast i ett annat format.
Vi skickar iväg över 800 lönebesked varje månad och jag har inget behov av att se vad var och en fått sig tillskickat. PDF som vi sparar är till för att den som gör utbetalningen ska kunna se vad ett utstickande belopp kan bestå av.
NY MEDLEM

Re: Kontroll av mitt lönebesked

Alla kankse inte behöver en sådan funktion. 

Men jag hade gillat valmöjlighet att kunna se vilka lönebesked som är mottagna av ex. person A.
Kanske beror det på att mitt lönebesked är ganska nytt för oss, men jag upplever att jag tappar kontroll i samband med publicering av lönespecifikationer. 
ANSTÄLLD

Re: Kontroll av mitt lönebesked

Hej Marie,

När du säger att du hade velat se vilka personer som har tagit emot respektive lönebesked, hur tänker du att funktionen skulle se ut då? Som Lotta skriver så kan du spara ner lönebeskeden som pdf för att se det som de anställda ser när dem mottar sitt lönebesked. När du väljer att skicka lönebeskeden så kommer du efteråt få upp en ruta där det står till exempel "2 st lönebesked har skickats upp till Mitt lönebesked". Men som jag förstår dig så vill du i efterhand kunna ta fram en slags bekräftelse/lista på vilka anställda som har tagit emot sitt lönebesked? Om du inte tycker att den bekräftelsen som kommer upp efter du har skickat lönebeskeden räcker så får du gärna förklara lite hur du hade velat att funktionen du önskar ska fungera, se ut, var i programmet den ska finnas och så vidare. När du har återkopplat lite mer kan vi ta vidare det till önskemålslådan. 

Ha det fint!

/Fanny
NY MEDLEM

Re: Kontroll av mitt lönebesked

Som sagt upplever jag förlorar kontroll när man väljer att  skicka lönebeskeden.

Det finns exempelvis inget sätt för mig som administratör att se hur det ser ut när de anställda logar in. 

Därför hade ett administratör läge av mitt lönebesked varit smidigt. Tänker mig att när man loggar in som administratör ser man vilka anställda som finns. När jag sedan väljer en anställd så kommer en lista på vilka lönekörningar som är överförda. 

Ytterligare ett steg hade varit att man även kan klicka på lönekörningen och då se samma sak
som den anställde. 

Eftersom jag sitter på en redovisningsbyrå är det inte jag som godkänner löner. Ser då en smidighet i att kunna gå tillbaka och få ett kvitto/kvittens på att respektive månad är klar. 
ANSTÄLLD

Re: Kontroll av mitt lönebesked

Hej Marie,

Tack för din återkoppling. Jag bryter ut ditt svar till en ny tråd och lägger det som en idé. Då kan alla som håller med kommentera och följa den tråden så att alla tankar kring önskemålet är samlat på ett och samma ställe.

Ha det fint!

/Fanny

Du hittar den nya konversationen här: Önskemål översikt för vad som är skickat till Mitt Lönebesked