Mina produkter

Logga in för att följa kategorier och för att få genvägar i denna meny
avbryt
Visar resultat för 
Sök istället efter 
Menade du: 
NY MEDLEM

Lönelista 2 månader i kolumn bredvid varann - Lön 300/600

Jag tycker att det hade varit bra att kunna få ut en lista på 1101 och 1103 för 2 månader bredvid varann så att man enkelt kan jämföra vem som fått löneök från en månad till en annan.
Typ så här:
Namn Månadslön Maj Månadslön Juni
1 SVAR 1
Highlighted
NY MEDLEM

Re: Lönelista 2 månader i kolumn bredvid varann - Lön 300/600

Hej!
Jag provade mig fram lite i rapportgeneratorn och fick till en rapport som kanske passar dig.

För att bygga den går du in under Utskrifter - Rapportgenerator. Klicka på Ny-knappen uppe till vänster och välj att skapa en tom rapport. Under Register uppe till vänster väljer du Lönehistorik och som beskrivningsfält väljer du Namn, Löneart och Utbetalningsdatum. Det finns tre varianter av hur namnet skrivs ut och du får välja den som passar dig bäst. Vill du få en summering per anställd kan du bocka i rutan Sum till höger på raden Namn.

I kolumnen Fält till vänster bockar du för Belopp och sedan klickar du på Urval nere till vänster. Leta upp raden Löneartsnr och plocka upp 1101 där. Klicka sedan på knappen Välj flera till höger och lägg till 1103 också. Avsluta med att klicka på OK. För att prova rapporten kan du välja en period upptill i mitten och klicka på knappen Uppdatera för att aktuella värden för ditt val ska fyllas i. Du kan precis som i Excel dra och bredda kolumnerna hur du vill för att få ett bra utseende på din rapport.

När du är nöjd klickar du Spara nere till höger och ger rapporten ett lämpligt namn. Du hittar den sedan högst upp i Utskriftscentralen och innan utskrift kan du ange vilken period du vill titta på.