Mina produkter

Logga in för att följa kategorier och för att få genvägar i denna meny
avbryt
Visar resultat för 
Visa  endast  | Sök istället efter 
Menade du: 

TildaKarlsson
MEDLEM

Lönematchning TransPa efter byte från Lön 300 till 600

Hej!

 

Undrar om någon har erfarenhet av detta:

Vi har bytat från Visma lön 300 till 600.

Då fick vi reda på att lönematchningarna kanske inte stämmer hädanefter. Har gått in och kollat och tycker det ser ut att stämma men känner mig osäker. Vill vara säker i god tid så att det inte krånglar när det är dax att exportera lönerfilerna. 

 

Fick detta svaret av TransPa:

 

Det är i visma ni behöver titta så uppsättningen är samma som ni hade i det andra versionen visma 300, när ni började med TransPA köpte ni till en lönematchnig för att
få lönearterna matchade (5 siffriga lönearter) och hjälp med olika inställnigar så allt är rätt inställt mellan systemen. Fick svar av våra utbildare och tyvärr tror vi inte att när ni byter till en annan version att lönearter, inställningar osv följer med vid en uppdatering. Du får höra med visma vad de säger.
Vi rekommenderar att köpa till en ny lönematchning för att få allt rätt inställt mellan systemen ,nu är våra utbildare fullbokade så det finns tyvärr ingen möjlighet att få hjälp med detta förrän efter semestern någon gång. Är ni intresserade av en ny lönematchning så kan vi mejla våra utbildare så konkatar dom er så snart det är möjligt. 

 

 

Tacksam om någon har erfarenhet och vetskap om detta.

 

1 SVAR 1
Tinna Gunnarsson
MODERATOR

Hej Tilda!

Välkommen som ny forummedlem 🙂 

 

Om man uppdaterar från Visma Lön 300 till Visma Lön 600 så kommer inga inställningar som har med era tidkoder/utläggskoder att förändras. Det vill säga, inget ändras nne i ditt löneprogram förutom att det tillkommer viss funktionalitet och att du kan göra lön för flera anställda än vad du kunde i Visma Lön 300. 

 

Det du kommer att behöver säkerställa i Visma Lön är att se till att era tidkoder/utläggskoder stämmer och att dessa koder även finns upplagda i TransPA.

 

Du ska se att allt kommer att bli jättebra och behöver du bolla tankar och idéer så finns vi här. 

 

Glad sommar //Tinna