Mina produkter

Logga in för att följa kategorier och för att få genvägar i denna meny
avbryt
Visar resultat för 
Sök istället efter 
Menade du: 
NY MEDLEM

Problem Egna utskrifter - Lön 300/600

När jag gör en utskrift ackumulatorhistorik och sorterar på namn sedan har jag personnummer och sedan saldo för ett konto så har det blivit som så att de personer som har samma för och efternamn har blivit omkastade i de senare kolumnerna. Soretringen är alltså fel på det sätt att den letar upp första bästa värde på den första person de hittar i databasen som stämmer överens med sorteringsvalet. De leder till att eftersom namn inte är unika trots personnummer så kan det bli så att det konto man vill ha koll på, på en specifik person kan hamna på en annan person om man har flera med samma namn. Otroligt konstig lösning, istället för en look up sökning på första kolumnen bör man söka på det id jag antar att det värdet har.
1 SVAR 1
Highlighted
ANSTÄLLD

Re: Problem Egna utskrifter - Lön 300/600

Hej Feffe,

Jag har försökt att återskapa detta hos mig men känner att jag inte har tillräckligt med information för att kunna återskapa ditt problem.
Då ackumulatorhistorik inte är nån färdig utskrift antar jag att du har gått in under Utskrifter/spårning - Skapa egna utskrifter - Ny - Kopiera en av programmets standardutskrifter - Ackumulatorlista.
Men vilka fält har du valt att bocka i sedan. Vilka urval har du valt?
Återkoppla antingen här eller kontakta  supporten  så tittar vi gärna vidare på det.

Självklart ska det gå att sortera utan att värdena blandas ihop.

Ha en fin dag!
/Cecilia