Mina produkter

Logga in för att följa kategorier och för att få genvägar i denna meny
avbryt
Visar resultat för 
Sök istället efter 
Menade du: 
NY MEDLEM

Problem att komma in i VLA - Lön Anställd

Hej,
Jag får ofta kommentarer från våra anställda att det tar sån tid att komma in i VLA. Det är när de klickat på VLA-symbolen som det bara står och snurrar. Vad kan detta bero på? De flesta använder Chrome men någon Firefox. Vissa har problem med detta varje vecka. Eftersom det handlar om att stämpla in så blir detta en stor frustration. Man får helt enkelt stämpla in i efterhand.
Vad ska vi göra?
2 SVAR 2

Re: Problem att komma in i VLA - Lön Anställd

Hej Monica,

Vet du om dina anställda får något felmeddelande? Loggar de in via en app i sina telefoner? Om så är fallet så be dem kontrollera så de har senaste versionen av appen installerad.
Ni kan även prova att logga in via vismaspcs.se och starta Visma Lön Anställd den vägen. Blir det någon skillnad?

Andra saker man kan prova är att rensa cache och se om det blir någon skillnad. 

Det är så många olika faktorer som kan göra att det upplevs segt och för bästa hjälp med denna fråga vill jag be dig kontakta mina kollegor på supporten

Trevlig helg!
/Kristina 
APPLICATION SPECIALIST

Re: Problem att komma in i VLA - Lön Anställd

Hej Monica! 

Jag återkommer i tråden eftersom jag skulle vilja veta om det löst sig för din del. Vi gjorde nämligen en release i oktober gällande följande:  när man öppnar tjänsten Visma Lön Anställd från mina tjänster ska det numera gå snabbare. Anledningen är att supportpanelen kommer laddas bakomliggande medans VLA startas.
Återkom gärna oavsett om det är löst eller inte. 

Vänligen 
Jesper