Mina produkter

Logga in för att följa kategorier och för att få genvägar i denna meny
avbryt
Visar resultat för 
Sök istället efter 
Menade du: 
Highlighted
NY MEDLEM

Ta över lönehantering från annan byrå - hur gör jag med säkerhetskopian - Lön 300/600

Hej, jag ska ta över lönehanteringen från annan byrå. De har också haft visma spcs 600. Så jag köpte in programmet, har gått utbildningen men har nu en fråga. Måste jag lägga in alla anställda igen eller kan jag göra om säkerhetskopian till mitt? Den är ju från den andres företag och jag har egentligen eget nu, när jag loggar in på säkerhetskopian gör jag det i hans namn då jag inte finns som inlagd på hans företag. Fick informationen att han kan lägga upp mig som administratör och jag sedan i min tur kan inaktivera honom. Men upptäcker nu att då kommer jag ju inte hamna i mitt visma online utan på hans? Och jag vill hamna på mitt. Hur gör jag bäst då? Känns som stort jobb att klicka över alla till nytt företag/dokument?
2 SVAR 2

Re: Ta över lönehantering från annan byrå - hur gör jag med säkerhetskopian - Lön 300/600

Du har programvaran , ta emot en säkerhetskopia och ladda in i ditt program och jobba inte via hans programvara så blir det som du vill och du behöver framför allt inte registera något från början igen utan fortsätter där han slutat

Mikael Pettersson
NY MEDLEM

Re: Ta över lönehantering från annan byrå - hur gör jag med säkerhetskopian - Lön 300/600

Hej 

Eftersom den förra byrån har Lön 600 så ska du välja att läsa in en säkerhetskopia så att du får med sy mycket information som möjligt och smidigt kan arbeta vidare. Det har du gjort som jag förstår det, så gå in under Arkiv - användare, här kan du plocka bort ev användare och göra ändringar på redan inlagda användare. Ligger du upplagd här så kontrollera vad som står i rutan E-post. E-postadressen här ska vara samma som din inloggning mot Visma Online.

MVH
Mia