Mina produkter

Logga in för att följa kategorier och för att få genvägar i denna meny
avbryt
Visar resultat för 
Sök istället efter 
Menade du: 
UTFORSKARE

e-postutskick till anställda - Lön 300/600

Finns det något sätt att, i Visma Lön 600, göra ett massutskick på e-post till alla eller utvalda anställda? Detta skulle vara bra när ledningen vill komma ut med annan information än lönebeskeden.
1 SVAR 1
Highlighted
NY MEDLEM

Re: e-postutskick till anställda - Lön 300/600

Hej!

Det finns ingen funktion för det och i dagsläget är det inte aktuellt att införa det i programmet. Man kan däremot få ut en lista med e-postadresser till exempelvis en textfil. Via den kan du kopiera adresserna och klistra in i ett mejl.

Såhär gör du för att skapa en rapport som skriver ut e-postadresser:
1. Gå in under Utskrifter - Rapportgenerator
2. Uppe till vänster, under Register, välj Anställda
3. Under Fält, plussa upp Telefon och e-post och bocka där i om du vill visa E-post arbete och/eller E-post privat
4. Gå in på knappen Urval, nere till vänster. Här kan du bocka för Ange vid utskrift på de fält som du vill ha möjlighet att göra urval på när du skriver ut rapporten.
5. Välj Spara, nere till höger och ange ett namn. Spara däremot rapporten i den föreslagna mappen så kommer du att kunna se den i Utskriftscentralen under Egna rapporter sen.
6. Som sagt, i Utskriftscentralen under Egna rapporter kan du sedan välja att skriva ut den. Genom att välja att skriva ut till exempelvis textfil så kan du få en lista med e-postadresser som du kan kopiera och klistra in i ett mejl.

Hoppas detta kan underlätta något för er.