Mina produkter

Logga in för att följa kategorier och för att få genvägar i denna meny
avbryt
Visar resultat för 
Visa  endast  | Sök istället efter 
Menade du: 

Agnes Ohrling
COMMUNITY MANAGER

Forumgänget!

Hej vänner!

 

De senaste månaderna har vi haft en del förändring på forumet och kanske är det så att några av er lagt märke till att några nya ansikten dykt upp bland trådarna. Jag tänkte därför ta tillfället i akt och introducera gänget som arbetar i forumet varje dag. Vissa av oss känner ni nog igen sedan tidigare, men vi tar med hela gänget ändå!

 

Community Manager - Agnes Ohrling 

AgnesOhrling_0-1639469859293.png

Flyttade från Stockholm till Växjö och tog över rollen som Community Manager på Visma Spcs i mars 2021. Trivs fantastiskt bra i mitt arbete, med er här på forumet och med mina härliga kollegor! Trivs även bra som relativt ny Växjö-bo. På min fritid spenderar jag mycket tid med att upptäcka Växjös vackra skogar och sjöar tillsammans med min sambo och vår valp Tage. 

 

Min främsta uppgift är att varje dag utveckla och göra forumet lite bättre tillsammans med mitt fantastiska team. Det bästa jag vet är att se när ni hjälper och stöttar varandra i frågor och funderingar här på forumet, det gör det lite extra varmt i hjärtat!

 

Moderator - Tinna Gunnarsson 

AgnesOhrling_1-1639469857641.jpeg

Infödd Växjöbo som arbetat på Visma Spcs i mer än 13 år både som rådgivare och sedan ett par år tillbaka som moderator i forumet. 

 

Jag är utbildad systemvetare men brinner för att hjälpa småföretagare att driva företag och blir alltid lika glad när vi kan hjälpa till och göra skillnad för någon. 

 

Fritiden tillbringar jag gärna på sjön eller i skogen tillsammans med hund, make och med lite tur några av mina tonårspojkarna. 

 

Moderator - Tinne Lestrin 

AgnesOhrling_2-1639469857498.jpeg

Teamets nykomling! Jag har bott i Växjö i lite mer än 3 år då jag flyttade hit från Stockholm för studier. Min resa på Visma Spcs började för 2,5 år sedan som extrajobbare på vår supportavdelning och reception vid sidan av studierna. Jag trivdes bra på företaget och kände att det fanns möjlighet för mig att jobba inom det jag studerade, så efter att jag tog examen från programmet Enterprising and Business Development i våras fick jag det spännande uppdraget att jobba som Content Producer!

 

I mina arbetsuppgifter sitter jag bland annat som moderator här i forumet, och jag tycker att det är otroligt inspirerande och lärorikt att få möta så många av er egenföretagare!

 

På min fritid tränar jag westernridning tillsammans med min häst Eyes, en Quarterhäst i sina bästa år! När jag inte hänger i stallet spenderar jag tid med mina vänner eller med näsan i en bok.

 

Moderator/Bokföringsspecialist

AgnesOhrling_3-1639469857365.jpeg

Bor i Göteborg och har en bakgrund som utbildad redovisningsekonom och har jobbat med löpande bokföring i ett antal år. Tycker att allt som har med bokföring att göra är superkul, så trivs superbra här i forumet med både kollegor och er användare, där man får känslan att man har möjligheten att hjälpa många. Jag älskar också att utvecklas, vilket gör det extra kul när alla användare hjälper varandra i forumet så även jag kan lära mig nya saker inom området. På min fritid så umgås jag gärna med min sambo där vi går på promenader och äter gärna ute på restauranger. 

 

Min främsta uppgift här i forumet är att hjälpa alla med sina bokföringsfrågor samt att uppdatera tipsen som finns med aktuella nyheter och bokföringstips. 

 

AgnesOhrling_4-1639469857552.jpeg

Här har vi hela gänget samlat! Har ni några frågor och funderingar, eller kanske någon input kring hur vi kan förbättra forumet så är ni alltid varmt välkomna att höra av er till oss. Vi trivs som bäst när vi får prata och diskutera med er och hoppas verkligen att ni ska trivas här i forumet tillsammans med oss!


Det skulle vara roligt är att veta mer om er som hänger här i forumet med oss. Om ni vill får ni gärna skriva lite kort om er själva i kommentarsfältet nedan. 🤗

 

Ps. Håll utkik efter fler liknande inlägg i våra andra områden. 

 

/Forumteamet!

 

Hittar du ett inlägg som du gillar eller som har hjälpt dig? Ge det en like eller markera det som en 'Godkänd lösning' för att sprida vidare kunskapen till andra användare här i forumet 🙂
0 SVAR 0