Mina produkter

Logga in för att följa kategorier och för att få genvägar i denna meny
avbryt
Visar resultat för 
Sök istället efter 
Menade du: 
NY MEDLEM

Hur hittar man i nya forumet?

Det nya systemet som hanterar användarforumet är verkligen ursvårt att navigera i. Finns inte en chans att ens hitta sina egna inlägg för att se om det kommit några kommentarer.

1 SVAR 1
Highlighted

Svar: Hur hittar man i nya forumet?

Hej @lars_r ,

 

Vad tråkigt att du upplever att det är svårt med navigeringen i forumet - det är inte den upplevelsen vi vill att du ska ha och jag hoppas mina tips nedan kan underlätta och göra det lite enklare att hitta i forumet.

 

För att se dina egna inlägg behöver du vara inloggad - tryck på ditt namn högt upp till höger och rulla ner en bit på sidan till du kommer till "Ämnen som jag har deltagit i". 

Genom att trycka på den lilla listpilen kan du även välja om du istället vill se "Mina senaste bidrag".

När någon svarar dig kommer du få en notifiering i forumet och den ser du uppe till höger uppe vid megafonen. Du ska få även få ett mejl när du får ett svar men jag vet att vi har lite problem med den funktionen just nu. När detta fungerar som det ska kommer det självklart att underlätta. 

 

Jag vill tipsa dig om att läsa inlägget Så använder du Visma Spcs forum, där finns också en film som ger dig en fin överblick över hur vårt forum fungerar. 

 

Uppstår det några fler frågor och funderingar är du varmt välkommen att höra av dig igen.

/Tinna