Mina produkter

Logga in för att följa kategorier och för att få genvägar i denna meny
avbryt
Visar resultat för 
Sök istället efter 
Menade du: 
Lisa Henriks
COMMUNITY MANAGER

Välkommen in i värmen!

(uppdaterad av Lisa Henriks COMMUNITY MANAGER ‎2020-01-21 17:54 )

Hej där! 

 

Lisa heter jag och jag har rollen som Community Manager på Visma Spcs. Det innebär egentligen att jag lägger all min jobbtid på forumet. Både vad det gäller att mysa runt i forumet och ha koll på vad som händer men jag ska framförallt jobba för att vårt forum blir ännu ännu bättre! 

 

Jag mår bra när det är många människor runt omkring mig som sprider värme och glädje. Just dessa känslor vill jag att ni också ska känna när ni är här inne. Jag vill också tro att det är lättare att ha en härlig stämning här om vi har lite koll på varandra. Så jag tänkte berätta lite kort vem jag är. Vad jag jobbar med har ni ju redan koll på! 

 

Jag klev in genom dörrarna på Visma Spcs i december 2010 och har sedan dess varit fast. Under dessa år jag hittat på massa olika saker, allt från receptionist till produktspecialist (det är säkert genom den rollen som många av er har stött på mig i forumet tidigare) 

 

Träning har alltid varit en stor del av mitt liv och hockey är den idrotten som ligger mig närmast hjärtat. Jag har spenderat många timmar i landets ishallar och troligtvis spenderat lika många timmar i lagbussen. Att åka buss är något jag blivit riktigt bra på! För två år sedan la jag skridskorna på hyllan och nu är det bara korpen med Visma HC som gäller. 

I takt med att HockeyLisa har försvunnit så har FikaLisa vuxit fram. Fika är bland det bästa jag vet och fredagsfikan här på jobbet är helig för mig! 

 

Nu har ni lite koll på vem jag är, men jag vill gärna veta vilka ni är! Vore väldigt trevligt om ni har lust att presentera er längre ner i inlägget. Vem är du? Och vad gör oss äran att få ha med dig i forumet? 


Jag har två härliga forumkollegor som också ska få presentera sig. My och Tinna kommer hänga i forumet hela dagarna för att serva er! Och som vi alltid säger, sharing is caring 

 

Lisa och Co 2.jpg

 

Har ni frågor och funderingar är ni hjärtligt välkomna att ställa dom här.

3 SVAR 3
Tinna Gunnarsson
MODERATOR

Svar: Välkommen in i värmen!

Jag är heter Kristina men alla kallar mig för Tinna och jag kommer att arbeta som moderator i forumet tillsammans med My.


Tonårsmamma, fru, systemvetare och hundägare. Älskar naturen, livet och havet.

I mer än 11 år har jag arbetat på Visma Spcs och det ska bli så spännande att få lägga all energi på att göra vårt forum till mer än en glödhet kunskapskälla. Känner starkt att vi kommer skapa något riktigt bra tillsammans!

My Janhall
ANSTÄLLD

Re: Välkommen in i värmen!

Hej på er! 
My heter jag och kommer framåt arbeta tillsammans med Tinna och Lisa i vårt fantastiska forum. Har arbetat på supporten sedan 2 års tid tillbaka och tycker detta ska bli en väldigt rolig ny utmaning, speciellt i vår nya plattform.

På fritiden är jag gärna med min familj och vänner och åker gärna iväg till nya platser. 

Jag vet att detta kommer bli toppenbra och jag ser fram emot att möta er här. 
Ha det fint, så hörs vi! 


Isam  --
NY MEDLEM

Re: Välkommen in i värmen!

Tack, det var snällt att välkomna mig