Mina produkter

Logga in för att följa kategorier och för att få genvägar i denna meny
avbryt
Visar resultat för 
Visa  endast  | Sök istället efter 
Menade du: 

Andrea3
MEDLEM

Attestant registrera/ändra tider åt medarbetare?

Vi håller på att justera hur vi arbetar med tider och attest av dessa. Just nu attesterar en administratör alla tider i Visma Tid Pro och vi behöver byta arbetssätt.

Om vi ändrar attestant till någon med standardlicens, kan denne då ändra medarbetarnas tider och utlägg innan de attesteras?

En annan variant - kan man ha medarbetare som inte har egen inloggning i Visma Tid, utan deras arbetsledare registrerar alla tider åt de olika medarbetarna? (Denna möjlighet fanns i gamla Visma Tid men det kanske inte fungerar i Pro)

1 SVAR 1
Tinne Lestrin
MODERATOR

Hej @Andrea3!

 

Jag ser att du även har mejlat in till oss med din fråga. Min kollega har besvarat dig per mejl, men jag lägger in svaret här också ifall det kan hjälpa någon annan 🙂

 

Gällande din fundering angående attest så har den med attestansvar fulla rättigheter att ändra tidsregistreringar och utlägg för de användare de är ansvariga för. När det kommer till att registrera åt andra så behöver alla användare ha en egen licens/inlogg för att kunna vara upplagda i systemet, men med det sagt kan en attestansvarig registrera tider åt andra användare.

 

Varmt välkommen tillbaka till forumet, hoppas att du får en fin helg!

/Tinne