Mina produkter

Logga in för att följa kategorier och för att få genvägar i denna meny
avbryt
Visar resultat för 
Visa  endast  | Sök istället efter 
Menade du: 

Fd medlem
Inte tillämpbar

Utläggsrapport unikt nummer

Hej,

I visma utlägg saknar jag sk reseräkningsnummer. Att varje utläggsrapport får ett unikt nummer. Kan man få det genom en inställning? Just nu känns det som en djungel när samma anställd lägger in 11 olika utläggsrapporter och några är galet men alla heter samma.... 

6 SVAR 6
Tinna Gunnarsson
MODERATOR

Hej Linda!

Om du står inne i tjänsten Visma Utlägg och har valt Organisation (högt upp) kan du gå till Inställningar - Hantering/flöde - Rapportnumrering och välja  en nummerserie per anställd

Om detta används skapas en nummerserie per användare och du kan även välja att skapa en gemensam nummerserie  för hela organistionen. Rapportnumret visas sedan i utläggsrapporten.

 

Hoppas detta är något som kan underlätta för er. 

/TInna

Fd medlem
Inte tillämpbar

Hej,

Jag har inte det du beskriver.....

 

Utlägg.JPG

Och under avancerade inställningar

utlägg 2.JPG

 

Hej igen!

Jo men det tror jag att du har. På din bild så står det "rapportnumrering" om än i väldigt grå färg. Kika på det och återkom om du inte hittar rätt så ska jag försöka hjälpa dig. 

 

/Tinna

Fd medlem
Inte tillämpbar

@Tinna Gunnarsson kostar det här extra?
Och kostar det även extra att ha en logga? Eller vad betyder tilläggstjänst?

 

utlägg 3.JPG

 

 

Hej!

Det enda tilläggstjänsterna som finns att tillgå idag mot en kostnad är elektronisk körjournal eller företagskort. Design, demensioner och godkännande (attest) innebär att du öppnar upp för fler inställningsmöjligheter och dessa tre kostar inget extra utan är mer ett sätt för dig att skräddarsy hur du vill arbeta i tjänsten. 

 

När det gäller Visma Spcs transaktionstjänster och tilläggstjänster som kostar extra så är vi alltid noga med att vara tydliga med detta och du behöver godkänna kostnaden genom att kryssa i att du accepterar. 

 

Ha en fin dag!

Tinna

 

 

 

Fd medlem
Inte tillämpbar

Hej Tina,

 

Tack för svaret!