Mina produkter

Logga in för att följa kategorier och för att få genvägar i denna meny
avbryt
Visar resultat för 
Sök istället efter 
Menade du: 
Highlighted
NY MEDLEM

Det finns massor av idéer, inget görs.

visma....PNG

 

Det börjar bli tjatigt att påpeka detta. Men varför händer det ingenting med er webshopslösning? Det finns massor av idéer från användarna så det är ingen brist på lösningar att implementera. Det är inte heller så att detta är en gratisprodukt. Det kostar lika mycket hos er som hos konkurrenterna men där finns det i alla fall utvecklingsplaner. 

'

Om det är så att ni inte vill behålla denna produkten så är det bättre att ni lägger fokus på att implementera integreringslösningar för andra plattformar. Det är nästan ett år(!) sedan något nytt infördes.

 

/Frustrerad webshop+ kund.

1 SVAR 1
Highlighted
ANSTÄLLD

Svar: Det finns massor av idéer, inget görs.

Hej Grafström,

Tack för din fråga!

 

Vi uppskattar att våra kunder ger oss förslag på nya funktioner och förbättringar. I nuläget har vi ingen plan på att införa någon ny funktionalitet i Visma Webshop. Det sker utveckling på produkten men vi har under den senaste tiden fokuserat på prestanda. Just nu gör vi bedömningen att inte planera in någon särskild nyutveckling i Visma Webshop.

 

Precis som du skriver så finns det andra aktörer på marknaden. Skulle Visma Webshop inte uppfylla era behov så skulle jag rekommendera att kollar närmare på Wikinggruppens produkter. Dessa produkter har en hög utvecklingstakt och de inför många nya funktioner. Läs mer här.

 

/Andreas