Mina produkter

Logga in för att följa kategorier och för att få genvägar i denna meny
avbryt
Visar resultat för 
Sök istället efter 
Menade du: 
Jan Wester
NY MEDLEM

Hur visas länk till min webshop?

(uppdaterad av My Janhall ANSTÄLLD ‎2020-02-13 15:54 )

När någon länkar till min websida i facebook/messenger så blir det inte så snyggt, kan jag ändra på det? www.slattergubben.se   , tog en skärmdump men man kan visst inte bifoga bild här. 

3 SVAR 3
My Janhall
ANSTÄLLD

Re: Hur visas länk till min webshop?

Hej Jan, 

Detta är ingen inställning vi har hand om tyvärr, det går efter hur du har lagt upp det i din webshop. Jag provade lite hos mig och jag kan förstå vad du menar, jag bifogar bild. Är det så du menar att det blir, som att hela bilden inte syns? Det kan ju i det fallet hjälpa att göra den bilden något mindre i din webshop tänker jag men det är svårt att säga hur mycket. 

Om det ser helt annorlunda ut för dig så får du gärna bifoga en bild. Det gör du genom att klicka på ikonen som ser ut som en kamera när du skriver inlägget eller svaret 🙂 Ha en fin helg! 
/My 
Jan Wester
NY MEDLEM

Re: Hur visas länk till min webshop?

Mmmm... exakt det jag menar. Det här är ju en liten ikon som dels inte helt kommer med i bilde och dels vill man inte fronta den som första  och största intryck för en kund. Lite synd faktiskt, men man kanske kan jobba om själva hemsidan så att det blir bättre. Men absolut något man kanske ska nämna i instruktionerna när man bygger själva sidan. 
My Janhall
ANSTÄLLD

Re: Hur visas länk till min webshop?

Hej igen, 

Ja det är jättebra att du nämner det. Jag tar det vidare som ett önskemål för att göra det lättare när man startar.

Ha en fin dag!
/My