Mina produkter

Logga in för att följa kategorier och för att få genvägar i denna meny
avbryt
Visar resultat för 
Sök istället efter 
Menade du: 
Highlighted
NY MEDLEM

Sökbar sida för publicering

(uppdaterad av My Janhall MODERATOR ‎2020-03-02 13:44 )

Är det verkligen möjligt att det ska ta en månad tills man kan söka på min sida jag nyss publicerat? Någon dag kan Jag förstå.

Någon som kan svara?

3 SVAR 3
Highlighted
ANSTÄLLD

Re: Sökbar sida för publicering - Website/Webshop

Hej Marie-Louise!

Det kan ta upp till 4 veckor innan din hemsida har indexerats av sökmotorerna, men oftast går det fortare än så. Sökmotorerna gör detta automatiskt, och det går därför inte att säga exakt hur lång tid det tar.

Google, som är den största sökmotorn, erbjuder dig även att skicka in sidan till dem manuellt för att eventuellt snabba på processen.

Vill du skicka in din adress till Google manuellt så gör du det via följande länk: https://www.google.se/intl/sv/add_url.html

Lycka till!
Highlighted
NY MEDLEM

Re: Sökbar sida för publicering - Website/Webshop

Det var det värsta! Jag har nyss publicerat min sida och kunderna står i kö. Ska jag då få meddela dem att det kan ta 4 veckor innan sidan är uppe?
Highlighted
ANSTÄLLD

Re: Sökbar sida för publicering - Website/Webshop

@Lisbeth Jansson - Det finns ingen fördröjning vid publiceringen av din hemsida, om du har publicerat din hemsida så kan dina kunder besöka den genom att gå direkt till den adressen du använder. Använder du en egen extern domän kan det dröja upp till 24 timmar efter att ompekningen är gjord hos din domänleverantör innan den externa domänen är igång.

Ovanstående inlägg som jag skrev gäller bara indexering hos sökmotorer, det vill säga att sidan blir sökbar via Google och andra sökmotorer.

Med vänlig hälsning
Jesper