Mina produkter

Logga in för att följa kategorier och för att få genvägar i denna meny
avbryt
Visar resultat för 
Sök istället efter 
Menade du: 
Highlighted
NY MEDLEM

Årsredovisning - ändra föregående års resultaträkning manuellt - eEkonomi

När jag försöker skapa en årsredovisning med hjälp av eEkonomi Deklaration / Årsredovisning  skulle jag manuellt vilja lägga in föregående års siffror i resultaträkningen. Dessa genereras inte automatiskt eftersom det är första året som jag använder mig av Visma eekonomi för både bokföring och årsredovisning (jag har tidigare använt ett annat program). Finns det något sätt för mig att manuellt lägga in dessa siffror? 

De korrekta siffrorna syns i balansräkningen eftersom att de läses in via ingående balans (förmodar jag).

Hur kan jag få in föregående års siffror i resultaträkningen för min årsredovisning?

Uppdatering och lösning:
Det finns en knapp för att ändra om man väljer att expandera raden. Jag väljer att låta denna fråga finnas kvar om någon annan också har samma frågeställning och inte hittar knappen.
1 SVAR 1

Re: Årsredovisning - ändra föregående års resultaträkning manuellt - eEkonomi

Hej er416!

Mycket riktigt så döljer det sig en knapp för att ändra saldot på en rad i föregående år. När man står inne under Årsredovisning - Balans- och resultaträkning och väljer att klicka på en rad, till exempel Byggnader och Mark. Klickar man på den så att man ser vilka konton som påverkar raden så ska även knappen för Ändra dyka upp. Klickar man på den knappen så öppnas rutan upp och den gråa skuggningen försvinner och fältet blir skrivbart. 

Ha en fin helg!
/Jonathan