Mina produkter

Logga in för att följa kategorier och för att få genvägar i denna meny
avbryt
Visar resultat för 
Visa  endast  | Sök istället efter 
Menade du: 

Henry_C
MEDLEM

Autogiro som betalsätt i eEkonomi

Hej,

En fundering/fråga om betalsätt i Visma eEkonomi. Kan ni inte lägga till stöd för autogiro (för kundfakturor), många föreningar jobbar ju med detta och det skulle ju vara relativt enkelt att lägga till detta i eEkonomi och er bankkoppling då ni redan har kommunikationen på plats. Det enda som krävs är ju en AG-fil som kan skickas till banken på samma sätt som leverantörsbetalningar. Medgivanden sköter man ju i sin Internetbank, så det behövs ju inte hanteras - bara själva betalningsfilen.

 

Betalsättet kunde ju också användas för leverantörsbetalningar som man betalar via AG så att dessa inte skickas som betaluppdrag till banken om man har en aktiv koppling. 

 

Avstämningen/matchningen torde ju fungera som vanligt även om man lägger till stöd för autogiro.

1 SVAR 1
Tinna Gunnarsson
MODERATOR

Hej @Henry_C 

Tack för att du hör av dig till oss med ett förbättringsförslag. För att lämna ett önskemål direkt till våra utvecklare av Visma eEkonomi gör du så här:

 

I Visma eEkonomi finns det en knapp längst ned på sidopanelen som heter Feedback och förslag. Klickar du på den knappen kommer du till förslagssidan i Visma eEkonomi. Tryck sedan på den gröna knappen Lämna förslag. Du kommer då att länkas vidare till ett formulär där du kan lämna ditt önskemål.

 

 

Ha en fortsatt fin dag och välkommen tillbaka till forumet

//Tinna