Mina produkter

Logga in för att följa kategorier och för att få genvägar i denna meny
avbryt
Visar resultat för 
Sök istället efter 
Menade du: 
Highlighted
NY MEDLEM

Automatisk uppgradering till eEkonomi Smart

Hej!

Jag vill först säga att jag varit väldigt nöjd med eEkonomi. Men jag kan ju inte säga att jag är en nöjd kund till eEkonomi Smart då detta är en produkt jag inte efterfrågat. Att tjänster utvecklas är ju förträffligt och att det erbjuds tillägg till extra kostnad är ju också bra, men att plocka bort tjänsten man beställde och ersätta den med en dyrare som innehåller funktioner man inte efterfrågat är en försäljningsteknik som nog endast fungerar på internet. Jag tycker inte detta är ok! Men som kund har man ju inget val förutom att vända sig till en annan leverantör. Det tänker jag dock inte göra, men jag vill ändå på något sätt göra min åsikt hörd. Många kanske inte reagerar på detta då vi konstant blir påtvingade appar och funktioner i datorer och mobiler, som vi inte efterfrågat, men jag tycker inte en bokföringstjänst ska ingå i den kategorin. Så motivera gärna era prishöjningar med ökade kostnader, men inte med tjänster man inte efterfrågat. Mvh Mikael Evertsen
1 SVAR 1
Highlighted
ANSTÄLLD

Re: Automatisk uppgradering till eEkonomi Smart

Hej Mikael

Vad glad jag blir av att höra att du är nöjd med eEkonomi!

Som leverantör av ekonomiprogram så ser vi ständigt över vårt produktutbud för att kunna erbjuda våra kunder de mest relevanta programmen. Vi har sett att de flesta av våra kunder använder varianter av eEkonomi där fakturering och smarta funktioner ingår.  Därför har vi valt att satsa på just dessa för att kunna göra dem ännu smartare och bättre.

Anledningen till att vi har flyttat upp dig till en eEkonomi Smart är för att du inte ska gå miste om några funktioner du har tillgång till idag. Vi har också valt att lägga en rabatt som sträcker sig till 2019-08-31 så att du får tillgång till ditt större program till samma pris som du idag betalar för eEkonomi Bokföring. Känner du sedan att du inte behöver eller önskar de funktioner som finns i eEkonomi Smart så har vi även mindre variant till samma pris som du idag betalar för ditt eEkonomi Bokföring. Men det kan vara så att du då förlorar funktioner som du idag använder, men det stämmer vi i så fall av.

Vill du så hjälper vi gärna till med att se över vilken variant som skulle passa din verksamhet bäst, men med det rabatterade priset som du nu får till att börja med så är detta inget beslut du behöver stressa med.