Mina produkter

Logga in för att följa kategorier och för att få genvägar i denna meny
avbryt
Visar resultat för 
Sök istället efter 
Menade du: 

Fd medlem
Inte tillämpbar

Bokföra händelser innan Visma-tiden? - eEkonomi

Hur gör jag om jag vill lägga in händelser i företaget i efterhand (pengar in & ut)? Alltså, som skett innan jag började använda visma som jag fortfarande inte bokfört?
2 SVAR 2
Per Nyquist
ANSTÄLLD

Hej!

Det går fint att bokföra händelser som skett innan du började använda programmet, det är bara att ange ett tidigare betaldatum, det vill säga det datum som betalningarna faktiskt skedde. Välj Ny bankhändelse under Kassa- och bankhändelse och ange datum, referens och belopp.
Fd medlem
Inte tillämpbar

Hej jag har nu startat upp en enskildfirma med kontantmetoden. har ett så kallat sparkonto som jag kallar för företagskonto..innan datumet som jag blev registrerad så har det hänt en del händelser på det kontot och även på mitt privata konto då jag flyttat över pengar från mitt privata konto till företagskontot. jag har även tagit ut pengar från företagskontot till mitt privata konto. jag har även betalat fakturor från företagskontot och även från mitt privata konto, (innan registreringen)

 

jag har nyss köpt eekonomi smart och nu står allt på noll där.. hur gör jag med allt nu när jag ska börja fylla på allt i eekonomi smart. 

jag fick förlängt räkneskapsår från 2019-08-21 till 2020-12-31. 

hur gör jag med allt som hänt innan.. jag har delvis satt in egna pengar sen har jag även köpt maskiner och möbler till företaget innan jag registrerade mitt företag..

 

så hur kommer jag nu igång med allt..