Mina produkter

Logga in för att följa kategorier och för att få genvägar i denna meny
avbryt
Visar resultat för 
Sök istället efter 
Menade du: 

robertek
NY MEDLEM

Ej placerade konton - eEkonomi Deklaration

Hej

2015 var det första året jag använde eEkonomi. förde manuellt in IB. konto 1930 och inventarier 1220. För att balansera så förde jag in motsvarande belopp på årets resultat. När jag sen började bokföra 2015 så flyttade jag årets resultat till balanserat resultat 2091.

När jag nu för över bokföringen till deklarationsmodulen så hamnar posten balanserat resultat under fliken ej placerade konton. Vilket gör att jag inte får avsluta deklarationen. Vad har jag gjort för fel.
3 SVAR 3
Hanna Hultemark
ANSTÄLLD

Hej!

Om ett konto inte placeras automatiskt och istället hamnar under fliken "Ej placerade konton" så får du själv placera det. 

Det gör du genom att gå in under fliken Bokföringsvärden Ej placerade konton - Klicka på bokföringskontot (i detta fallet 2091) - Välj flytta - Placera det där du vill att det påverkar.

Hoppas detta besvarar din fråga!

/Hanna
Soy___
NY MEDLEM

Det här svaret skapades från ett sammanslaget ämne som hette Aktiekapital ger meddelande oplacerade konto - eEkonomi.

Jag har startat AB och fört över 50 000kr från enskilda bolaget till AB. Nu är jag inne på deklarationen och då får jag fel meddelande om fel oplacerade konto då undrar hur bokförjag Aktiekapitalet. Har bokfört detta på följande sätt i Visma e-ekonimi; 1930- 50 000Kredit och 2081-Debit
Sentha
NY MEDLEM

Det här svaret skapades från ett sammanslaget ämne som hette Delkarera.

Jag får medelande i visma deklaration: Du har ej placerade konton under Bokföringsvärden. Du måste placera dem för att kunna skapa deklarationen.

Jag forsöker att placra, Men det fungerar inte.