Mina produkter

Logga in för att följa kategorier och för att få genvägar i denna meny
avbryt
Visar resultat för 
Sök istället efter 
Menade du: 
Highlighted
NY MEDLEM

En riktigt lönemodul i eEkonomi - när?

(uppdaterad av My Janhall MODERATOR ‎2020-01-23 08:48 )

Använder Visma eEkonmi och är faktiskt väldigt nöjd med mycket och framförallt att jag kan sköta allt via en applikation. Problemet är dock er lönemodul, avsaknad av stöd för semesterdagar och hantering av sjuklön gör att jag nu står inför valet att hitta en annan lösning.

Att köra två olika system för bokföring/fakturering/order och lönehantering är inte ett alternativ, för mig då detta sparar mig tid och besvär så därför funderar jag på att byta till någon annan leverantör som erbjuder en "molnbaserad" lösning för samtliga funktioner. MEN jag är som sagt nöjd med allt övrigt så min fråga:

Finns det plan på att i närtid erbjuda en lönemodul till eEkonomi som hanterar det man normalt behöver? Skulle gärna önska ett tydligt svar så det kan avgöra om jag stannar kvar i er lösning eller inte.

Tack!

3 SVAR 3
Highlighted
NY MEDLEM

Re: En riktigt lönemodul i eEkonomi - när?

Om du menar en funktion för automatisk beräkning och kalkyl av semester dagar och sjuklön ersättning, inte att beräkna och lägga de manuellt som det är nu, jag håller med att det behövs!

Basem
Highlighted
ANSTÄLLD

Re: En riktigt lönemodul i eEkonomi - när?

Hej,

Va kul att ni använder er utav Visma eEkonomi idag men vad tråkigt att ni känner att ni saknar funktioner i tjänsten.

Precis som ni skriver har vi idag inget stöd för semesterhantering i eEkonomis lönemodul. Jag kan inte heller gå ut med nåt besked om det kommer eller ej.
Hanteringen av sjuklön är på gång och ni kan läsa mer om det forumtråden Total sjuklönekostnad 99»
Följer ni det inlägget så får ni en uppdatering om när funktionen släpps.

Däremot kan jag informera om att det är på gång med ett nytt molnbaserat löneprogram med dessa funktioner och mycket mer. Tyvärr kan vi inte säga något datum men vi kommer att uppdatera informationen på forumet så snart vi kan.


/Cecilia
Highlighted
UTFORSKARE

Semesterersättning

Kan inte hitta var man lägger 13 % semesterersättning i eEkonomi. Någon som vet?